Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WorldGM 9.0

Set different gamemodes for different worlds

  1. Exxarion
    Offline

    Exxarion Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jan 5, 2014
    Posts:
    242
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Notch
    Exxarion submitted a new plugin:

    WorldGM - Set different gamemodes for different worlds

    Read more about this plugin...
    Last edited: Jan 3, 2015
  2. KnightRider
    Offline

    KnightRider New Member

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    13
    Minecraft User:
    KnightRider
    Wow this looks great and was just what I was looking for!

    Going to test this right away so I can deploy to production server.
  3. TheDeibo
    Offline

    TheDeibo Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 8, 2014
    Posts:
    692
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    TheDeibo
    i do the command /wgm, and it keeps saying "Hello TheDeibo" nothing else is that supposed to happen?
  4. Exxarion
    Offline

    Exxarion Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jan 5, 2014
    Posts:
    242
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Notch
    You have to use the subcommands listed in the Documentation. I will release an update where it displays a help screen instead of saying Hello <username>
  5. Exxarion
    Offline

    Exxarion Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jan 5, 2014
    Posts:
    242
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Notch
  6. creeperassassin
    Offline

    creeperassassin Active Member

    Joined:
    Oct 16, 2014
    Posts:
    27
    when i do /wgm set 0 (world) it says you must put a correct world worlds are case sensitive
  7. Exxarion
    Offline

    Exxarion Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jan 5, 2014
    Posts:
    242
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Notch
    Do not include "(" or ")" and you replace "world" with the name of the world.
  8. creeperassassin
    Offline

    creeperassassin Active Member

    Joined:
    Oct 16, 2014
    Posts:
    27
    that workd thx
  9. Sakkz
    Offline

    Sakkz Active Member

    Joined:
    Nov 20, 2013
    Posts:
    47
    Minecraft User:
    Sakkz
    I made a world creative, but when I tp to a different world it stays on creative
    Last edited: Dec 11, 2014
  10. hoyinm14mc
    Offline

    hoyinm14mc Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Jun 4, 2014
    Posts:
    502
    Plugins:
    9
    Minecraft User:
    hoyinm14mc
    This plugin just similar as PM-PerWorldGamemode
  11. coder_uk
    Offline

    coder_uk New Member

    Joined:
    Nov 23, 2014
    Posts:
    3
    Minecraft User:
    coder_uk
    I have same problem users goto creative world and remain in survival

    Once they disconnect and reconnect there in creative mode on any world they enter on my server

    Unfortunately for me someone had a little fun in a protected world :-(


    I hope you can fix this as this plugin is what all multi world servers need


    Thanks for your work so far
  12. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,325
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    Don't use Server::getInstance() at Utilities.php.
  13. Sakkz
    Offline

    Sakkz Active Member

    Joined:
    Nov 20, 2013
    Posts:
    47
    Minecraft User:
    Sakkz
    What u mean?
  14. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,325
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
  15. Sakkz
    Offline

    Sakkz Active Member

    Joined:
    Nov 20, 2013
    Posts:
    47
    Minecraft User:
    Sakkz
    So the plugin is no good? I'm not a coder so idk what that is
  16. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,325
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    No, but the plugin could crash under certain (unknown) circumstances.
  17. Sakkz
    Offline

    Sakkz Active Member

    Joined:
    Nov 20, 2013
    Posts:
    47
    Minecraft User:
    Sakkz
    This needs fixing
  18. Exxarion
    Offline

    Exxarion Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jan 5, 2014
    Posts:
    242
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Notch
    Im on it.
  19. Sakkz
    Offline

    Sakkz Active Member

    Joined:
    Nov 20, 2013
    Posts:
    47
    Minecraft User:
    Sakkz
    Thanks! This is an awesome plugin by the way.
  20. Yuriy
    Offline

    Yuriy New Member

    Joined:
    Dec 12, 2014
    Posts:
    4
    I do command like /wgm set 0 world2 and get "You must put a correct world! (World names are case-sensitive)"
    world2 - it's exactly the name of my world (all lowercase letters), I tryed also correct names of my other worlds.
    May be I can manually specify the world's settings in the file config.yml? Give an example of how to specify it.
    mijie likes this.

Share This Page

Advertisement