Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WorldFixer 1.3

fix slabs and grass color in you world quickly and easily

  1. Creeperface
    Offline

    Creeperface Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Posts:
    1,346
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    CreeperFace
    Creeperface submitted a new plugin:

    WorldFixer - fix slabs and grass color in you world quickly and easily

    Read more about this plugin...
  2. thebigsmileXD
    Offline

    thebigsmileXD Banned

    Joined:
    May 19, 2015
    Posts:
    845
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    XenialDan
    Finally a plugin to fix it, but some slabs are FlowerPots or RedstoneTorches.
    Just to let you know
  3. ChiefArtz
    Offline

    ChiefArtz New Member

    Joined:
    Dec 4, 2015
    Posts:
    12
    Minecraft User:
    ChiefArtz
  4. reidq7
    Offline

    reidq7 Active Member

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Posts:
    178
    Minecraft User:
    reidq7
    Guys if your grass is black just go into your world region directory and delete all "mcr" chunks but keep the "mca" ones.
    ChiefArtz likes this.
  5. Creeperface
    Offline

    Creeperface Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Posts:
    1,346
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    CreeperFace
  6. Tim // robske Büba
    Offline

    Tim // robske Büba Notable Member

    Joined:
    Feb 26, 2014
    Posts:
    606
    Minecraft User:
    robske_110
    Code:
    [21:32:29] [CRITICAL]: Unhandled exception executing command 'wf fixcolor' in wf: Argument 1 passed to WorldFixer\WorldFixer::fix() must be an instance of pocketmine\level\Level, string given, called in phar:///Users/Tim/Desktop/Pocket_Server_0.13.x/plugins/WorldFixer_v1.phar/src/WorldFixer/WorldFixer.php on line 56 and defined
    
    [21:32:29] [NOTICE]: InvalidArgumentException: "Argument 1 passed to WorldFixer\WorldFixer::fix() must be an instance of pocketmine\level\Level, string given, called in phar:///Users/Tim/Desktop/Pocket_Server_0.13.x/plugins/WorldFixer_v1.phar/src/WorldFixer/WorldFixer.php on line 56 and defined" (E_RECOVERABLE_ERROR) in "/WorldFixer_v1.phar/src/WorldFixer/WorldFixer" at line 160
    
    My level name is world.
  7. remote_vase
    Offline

    remote_vase Active Member

    Joined:
    Jan 26, 2015
    Posts:
    74
    Minecraft User:
    remote_vase
    not working for me either fix asap plz.
  8. Creeperface
    Offline

    Creeperface Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Posts:
    1,346
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    CreeperFace
  9. Hittmana
    Offline

    Hittmana Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2015
    Posts:
    224
    Minecraft User:
    move_it
  10. Legoboy0215
    Offline

    Legoboy0215 Notable Member

    Joined:
    Nov 1, 2014
    Posts:
    1,724
    Minecraft User:
    Legoboy0215
    What if the slabs are in different kinds, like the normal and jungle wood?
    thebigsmileXD likes this.
  11. TheDeibo
    Offline

    TheDeibo Notable Member

    Joined:
    Sep 8, 2014
    Posts:
    693
    Minecraft User:
    TheDeibo
    havent used it yet, but it will be very useful when I import a world from PC, to PE.
    when 0.14.0 is releaced, And PocketMine is available for that, ill use this.
  12. thebigsmileXD
    Offline

    thebigsmileXD Banned

    Joined:
    May 19, 2015
    Posts:
    845
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    XenialDan
    Can you make it so you can convert a full map?
  13. TheDeibo
    Offline

    TheDeibo Notable Member

    Joined:
    Sep 8, 2014
    Posts:
    693
    Minecraft User:
    TheDeibo
    Yeh, thats anawesome idea thebigsmilexD. It will shorten the time by a lot :D
    Legoboy0215 likes this.
  14. thebigsmileXD
    Offline

    thebigsmileXD Banned

    Joined:
    May 19, 2015
    Posts:
    845
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    XenialDan
    And there are many blocks that stay "update game" blocks.. some stairs. Can you fix that? Like colored glass panes/stairs

    Also, doesn't seem like glass is correct.. got light blue hardened clay..

    And i think planks are offset. Got acacia instead of spruce.

    But.. that plugin is REALLY fast.

    Attached Files:

    TheDeibo likes this.
  15. thebigsmileXD
    Offline

    thebigsmileXD Banned

    Joined:
    May 19, 2015
    Posts:
    845
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    XenialDan
    One more image

    Attached Files:

  16. Tim // robske Büba
    Offline

    Tim // robske Büba Notable Member

    Joined:
    Feb 26, 2014
    Posts:
    606
    Minecraft User:
    robske_110
    There is an edit function (no offense)
    thebigsmileXD likes this.
  17. thebigsmileXD
    Offline

    thebigsmileXD Banned

    Joined:
    May 19, 2015
    Posts:
    845
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    XenialDan
    You can't upload images afterwards
    EDIT: Wheeeps.. i couldn't see it on my phone, but on PC there is.
  18. Creeperface
    Offline

    Creeperface Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Posts:
    1,346
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    CreeperFace
  19. TheDeibo
    Offline

    TheDeibo Notable Member

    Joined:
    Sep 8, 2014
    Posts:
    693
    Minecraft User:
    TheDeibo
    i havent tried the plugin yet, but would you add a "/wf undo" at all? it would help if a person changes their mind about that selected area, because it looks good.
  20. ChiefArtz
    Offline

    ChiefArtz New Member

    Joined:
    Dec 4, 2015
    Posts:
    12
    Minecraft User:
    ChiefArtz
    5:1 block is update block, can u add this? spruce wood plank

Share This Page

Advertisement