Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WHY THIS NOT WORK?

Comments in 'Plugin Development' started by dragonflex, Dec 14, 2013.

  1. dragonflex
    Offline

    dragonflex Banned

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Posts:
    65
    Minecraft User:
    dragonflex123
    where?
  2. Junyi00
    Offline

    Junyi00 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2013
    Posts:
    56
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    xJunyi00x
    I hope this helps:
    PHP:
    $player $this->api->player->get$target->data["creator"] ->username);
    if(
    $player !== false)
    {
    $player->chatTo($player"Broken Area Seller, Please Remake It.");
    }
    return 
    false;
    replace the above with your current code:

    PHP:
    $player $this->api->player->get$target->data["creator"] );
    if(
    $player !== false)
    {
    $this->chatTo($player"Broken Area Seller, Please Remake It.");
    }
    return 
    false;
  3. dragonflex
    Offline

    dragonflex Banned

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Posts:
    65
    Minecraft User:
    dragonflex123
    not work :(
  4. Junyi00
    Offline

    Junyi00 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2013
    Posts:
    56
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    xJunyi00x
    Please please, don't just say "not work".
    show us the error code everytime to u get an error!
  5. dragonflex
    Offline

    dragonflex Banned

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Posts:
    65
    Minecraft User:
    dragonflex123
    I have always this error
    Or this .........
  6. Junyi00
    Offline

    Junyi00 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2013
    Posts:
    56
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    xJunyi00x
    PM me the source code, i will fix the whole thing for you k :p
  7. dragonflex
    Offline

    dragonflex Banned

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Posts:
    65
    Minecraft User:
    dragonflex123

Share This Page

Advertisement