Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Volt 3.1.0

Painless web server for PocketMine

  1. DestroyerofDeq
    Offline

    DestroyerofDeq Active Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    92
    Minecraft User:
    DestroyerofDeq
    what does it actually do im slow
    LDX likes this.
  2. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Allows you to host a website which integrates with PocketMine.
    LDX likes this.
  3. DestroyerofDeq
    Offline

    DestroyerofDeq Active Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    92
    Minecraft User:
    DestroyerofDeq
    thanks
    LDX likes this.
  4. DestroyerofDeq
    Offline

    DestroyerofDeq Active Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    92
    Minecraft User:
    DestroyerofDeq
    Whatvwould the url be
  5. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    The same thing you enter as your server IP except with a :8080 at the end.
  6. DestroyerofDeq
    Offline

    DestroyerofDeq Active Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    92
    Minecraft User:
    DestroyerofDeq
    so all i would do is put my .html, .php, .css, .js, ect in the folder
  7. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    No PHP, bit other than that yes.
  8. DestroyerofDeq
    Offline

    DestroyerofDeq Active Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    92
    Minecraft User:
    DestroyerofDeq
    Cool
  9. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,294
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    @Falk where is the http response code?
  10. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    @PEMapModder
    PHP:
            $this->"HTTP/1.1 200 OK\r\nContent-Type: text/html\r\n\r\n";
    PEMapModder likes this.
  11. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,294
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    Oh. That's why it doesn't work before.
  12. holler
    Offline

    holler New Member

    Joined:
    Nov 25, 2014
    Posts:
    17
    Minecraft User:
    ShadowsBrofist
    i found a folder in the pocketmine folder called http server so do we put websites there in that folder and use it in game?????
  13. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    The folder is /plugins/HTTPServer in the current version, I think.
  14. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Just to give everyone some notice. The next release (which should hit in the next couple weeks), will change the name of the plugin to "Volt".
  15. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,294
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    That's a pretty good name
    Falk likes this.
  16. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
  17. Bart_942
    Offline

    Bart_942 New Member

    Joined:
    Mar 11, 2015
    Posts:
    3
    Minecraft User:
    Bart_942
    My web server sometimes won't load... Please help! I don't know what I did wrong.

    Attached Files:

  18. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Interesting, maybe malformed connections. I will do some testing.
    Bart_942 likes this.
  19. Bart_942
    Offline

    Bart_942 New Member

    Joined:
    Mar 11, 2015
    Posts:
    3
    Minecraft User:
    Bart_942
    What do I have to do to fix it?
  20. Darunia18
    Offline

    Darunia18 Staff Member Sectional Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    754
    Plugins:
    2
    Minecraft User:
    Darunia18
    Whenever I load this plugin, just as Volt is enabling, the server crashes with the error "bin\php\php.exe: Segmentation fault". No crash log is generated and no other errors are given. This happens on a clean install of the latest official PocketMine release (1.4.1) only when I add this plugin. I've checked every config file and I'm pretty sure I haven't done anything wrong. No one else seems to be having this issue, but I really wanted to mess around with this plugin and have some fun with it.
    Falk likes this.

Share This Page

Advertisement