Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Try to make this plugin

Comments in 'Plugin Development' started by ZenCloud, Aug 20, 2014.

  1. ZenCloud
    Offline

    ZenCloud Active Member

    Joined:
    May 14, 2014
    Posts:
    61
    Minecraft User:
    ZenCloud
    If you guys know plugman. It is a plugin that enables and disables plugin and also loads plugin from in-game. So we do not have to restart everytime we add a new plugin. How about a plugin like that. Thats useful enough
  2. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,325
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    Should this be at the request forum?

    Also, you can use /reload for that :)
  3. ZenCloud
    Offline

    ZenCloud Active Member

    Joined:
    May 14, 2014
    Posts:
    61
    Minecraft User:
    ZenCloud
    Yeah it should be maybe i am just suggesting if you guys can do it
  4. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,325
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    Read my edited post.
  5. ZenCloud
    Offline

    ZenCloud Active Member

    Joined:
    May 14, 2014
    Posts:
    61
    Minecraft User:
    ZenCloud
    I know you can use /reload
  6. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,325
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    So?

Share This Page

Advertisement