Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

TapToDo 2.2.1

Execute commands on block tap!

  1. TheOddgamer98
    Offline

    TheOddgamer98 New Member

    Joined:
    Apr 15, 2014
    Posts:
    30
    Minecraft User:
    TheOddgamer
    Thx :)
  2. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Sorry for the delay, I have pushed an update.
    LDX likes this.
  3. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
  4. Creeperface01
    Offline

    Creeperface01

    Joined:
    Sep 17, 2014
    Posts:
    1
    Minecraft User:
    Creeperface
    Please add to gave clicking on mobs
  5. cartcraft
    Offline

    cartcraft New Member

    Joined:
    Jun 12, 2014
    Posts:
    11
    Minecraft User:
    ItsMeh8D

    Sorry if i sent this request to the wrong place but if i did please redirect me! I was wonder if you would direct me on the use of this plugin on mcpe 9.5!! it would be appreciated! Thanks!!
    LDX likes this.
  6. odd
    Offline

    odd New Member

    Joined:
    Nov 3, 2014
    Posts:
    41
    Minecraft User:
    oddZ
    I cant use the xperms command for that i want players to click the block for the rank and another thing is cant use spawn command when click the block plz add this
  7. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    If you want to use /spawn it needs to be run as the player using /spawn%safe or as the player with OP /spawn%op
  8. odd
    Offline

    odd New Member

    Joined:
    Nov 3, 2014
    Posts:
    41
    Minecraft User:
    oddZ
    How long will it take?
  9. odd
    Offline

    odd New Member

    Joined:
    Nov 3, 2014
    Posts:
    41
    Minecraft User:
    oddZ
    Help!!!! Again lol.When i did this command at the block (/t add xperms user setgroup %p Member)
    I didnt show the prefix beside the username plz help
  10. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    What do you mean?
  11. odd
    Offline

    odd New Member

    Joined:
    Nov 3, 2014
    Posts:
    41
    Minecraft User:
    oddZ
    I sent wrong person but can u help me in comment i posted the one which has xperms and about prefix
  12. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Sorry, I don't know much about xperms :(
  13. Devin5411
    Offline

    Devin5411 Active Member

    Joined:
    Oct 9, 2014
    Posts:
    113
    Minecraft User:
    MC_DevinYT
    How do you set a block where you will warp to a warp on tap?
  14. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    If they have permission to use the warp
    Code:
    /t add warp [name]%safe
    If they don't have permission and need OP
    Code:
    /t add warp [name]%op
  15. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Falk updated TapToDo with a new update entry:

    BOOM goes the backwards compatibility...

    Read the rest of this update entry...
  16. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,294
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    Maybe you can make a CommandBlock class that implements CommandSender.
  17. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Yep. I was wondering who would be the one to catch me on that, I have been postponing a major rewrite of TapToDo and was hoping to use ConsoleCommandSender until I manage to do that.
    PEMapModder likes this.
  18. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Done :p (Just a little late on that one)
    PEMapModder likes this.
  19. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,294
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    BTW, I think I wrote some code that checks if the sender is Player, do something, or if the sender is ConsoleCommandSender, do something else, and else, (API) check I'd that sender has a member function like array($sender, "__someStuff") etc. Anyway, what I want to say is, consider what people do if CommandSender is neither console/RCon nor a player, and they want to do something with the sender that doesn't exist in the CommandSender interface. Please think about that.
  20. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Thats a fair point, why can't I just extend ConsoleCommandSender and override the functions?

Share This Page

Advertisement