Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

TapToDo 2.2.1

Execute commands on block tap!

  1. DominicT
    Offline

    DominicT New Member

    Joined:
    May 20, 2014
    Posts:
    31
    Minecraft User:
    DomTMiner1
    Comedy how do I make it where it areaallow them to mine at the rank also. Because every mine is protected
    So if they click the block it will set there prefix take there money and areaallow them at protected area
  2. DA_Swagnemite
    Offline

    DA_Swagnemite Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 17, 2013
    Posts:
    386
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    DA_SWAGNEMITE
    If I understand your post then you need to get a plugin that protects areas AND allows you to add members to that area. Then add the player the same way as I stated in my last post.
  3. DominicT
    Offline

    DominicT New Member

    Joined:
    May 20, 2014
    Posts:
    31
    Minecraft User:
    DomTMiner1
    But the only way to areaallow them if there standing in the protected area.
    Also is there a way where I add
    /tapcmd takemoney %p (amount) first
    Then after they pay then it will go on and give them the prefix.
    Like lets say the person click the block he doesn't have the money but he still got the prefix I want him to pay first to get the prefix
  4. DominicT
    Offline

    DominicT New Member

    Joined:
    May 20, 2014
    Posts:
    31
    Minecraft User:
    DomTMiner1
    Why I'm trying to say is I have protected areas for every mine.
    So rank b has a mine that I protected with /areaset
    When the person clicks the block I want him to be aloud to mine there after he pays.
    But the only way to areaallow them if they are standing in the protected area. But they won't be there because I will have a giant room for all ranks.
  5. Toom_Raider
    Offline

    Toom_Raider New Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    20
    When I do "/tapcmd sudo @player warp warpname" and someone else taps the block it warps me.
  6. Toom_Raider
    Offline

    Toom_Raider New Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    20
    Found the problem, I had to do %p
  7. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    You could also do /tapcmd warp warpname%safe
  8. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Falk updated Tap to Do with a new update entry:

    Huge Update! (Includes Alpha 1.4 support)

    Read the rest of this update entry...
  9. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
  10. MCPEPIG
    Offline

    MCPEPIG Notable Member

    Joined:
    Jun 22, 2014
    Posts:
    349
    Minecraft User:
    MCPEPIG
    What does /tr do?
  11. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    It's the same as /t expect it can work without tapping (eg: from console). It uses the naming system to identify blocks.
  12. MCPEPIG
    Offline

    MCPEPIG Notable Member

    Joined:
    Jun 22, 2014
    Posts:
    349
    Minecraft User:
    MCPEPIG
    oh
  13. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
  14. TheOddgamer98
    Offline

    TheOddgamer98 New Member

    Joined:
    Apr 15, 2014
    Posts:
    30
    Minecraft User:
    TheOddgamer
    Ummm... I've got a problem :p
    So I am managing a Spleef world on my Server with the Ttd Plugin. But the problem is that this Plugin doesn't rescan the Tap to do Blocks after the Spleef Map has been loaded using Sign Portal (As spleef map is notmy main map)
    So this means that this Plugin only works with the main world :/
    Could you maybe fix this? :)

    Thx. Odd.
  15. TonyDroidd
    Offline

    TonyDroidd Active Member

    Joined:
    Sep 6, 2014
    Posts:
    180
    Minecraft User:
    TonyDroidd
    Works only for basic plugins!
  16. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    I am not sure what this means exactly, could you elaborate? I don't know what you mean by rescan.
    TonyDroidd and LDX like this.
  17. TonyDroidd
    Offline

    TonyDroidd Active Member

    Joined:
    Sep 6, 2014
    Posts:
    180
    Minecraft User:
    TonyDroidd
    1. For example, to put the command /warp xxxx or /give xxxxx
  18. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    But those are possible and working? So what's the issue?
    LDX likes this.
  19. TheOddgamer98
    Offline

    TheOddgamer98 New Member

    Joined:
    Apr 15, 2014
    Posts:
    30
    Minecraft User:
    TheOddgamer
    Ok I mean the plugin works fantastic for the main world which is loaded (in server.properties).
    Your Plugin loads the Tap to do Blocks when the server has been started. But that's actually the problem .
    So the only way so far to teleport to other worlds is sign portal (I think).
    But Sign portal only starts loading the world when you have tapped on that sign, means the other worlds except the main world are not loaded on startup of the server.
    As your Plugin loads the Tap to do Blocks on Server startup only, it cannot load the Tap to do blocks in the other not loaded (yet) worlds because sign portal doesnt load all the maps on the signs on startup.
    So, maybe you could add some kind of rescan for tap to do blocks, if you teleport to another world with sign portal?

    I hope i could explain that clear enough now :)

    Thx. Odd
  20. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    I got the issue. I will see what I can do.
    TheOddgamer98 likes this.

Share This Page

Advertisement