Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

TapToDo 2.2.1

Execute commands on block tap!

  1. billym3578
    Offline

    billym3578 New Member

    Joined:
    Sep 21, 2013
    Posts:
    26
    I thought it would just say Please run command in game. But I love this plugin Thanks :)
  2. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Yeah, I can add this if you want, but unlike with MineReset it's pretty obvious, when I get a chance I will update it :)
    billym3578 likes this.
  3. billym3578
    Offline

    billym3578 New Member

    Joined:
    Sep 21, 2013
    Posts:
    26
    Just found a bug. When adding a command to a block then destroying that block and putting a new block in that same place it will still run the command
  4. the mine-crafting crafter
    Offline

    the mine-crafting crafter Active Member

    Joined:
    Nov 2, 2013
    Posts:
    102
    Minecraft User:
    the_ender_creep
  5. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Second one :)
  6. the mine-crafting crafter
    Offline

    the mine-crafting crafter Active Member

    Joined:
    Nov 2, 2013
    Posts:
    102
    Minecraft User:
    the_ender_creep
    Thnx!
  7. TheDooberdude
    Offline

    TheDooberdude New Member

    Joined:
    Jan 28, 2014
    Posts:
    4
    Minecraft User:
    TheDooberdude
    Hey falk how do I use multiple commands on one block? Do I put a comma at the end of a command so it knows when the command is finished
  8. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Nope just use the same process twice, add the first then add the second.
    TheDooberdude likes this.
  9. TheDooberdude
    Offline

    TheDooberdude New Member

    Joined:
    Jan 28, 2014
    Posts:
    4
    Minecraft User:
    TheDooberdude
    So just click the same block?
  10. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Yeah.
  11. Jakebrocks
    Offline

    Jakebrocks New Member

    Joined:
    Feb 4, 2014
    Posts:
    2
    Minecraft User:
    Jakebrocks
    can you please help me with this... i do /tapcmd and then i touch the block i want but it does nothing. this would be very useful if it worked on my server... please help
  12. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    You need to do /tapcmd <COMMAND>
    Eg: /tapcmd kill %p
  13. rudy ayala
    Offline

    rudy ayala New Member

    Joined:
    Dec 18, 2013
    Posts:
    13
    Minecraft User:
    rude58
    How do you set this for kitpro?
  14. billym3578
    Offline

    billym3578 New Member

    Joined:
    Sep 21, 2013
    Posts:
    26
    When I try /tapcmd %safe money pay player 45. It doesn't work. I want it to work with pocketmoney so I can set up a store like thing. I also tried /tapcmd %p money pay player 45 but doesn't work.
  15. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    How is the command run normally?
  16. billym3578
    Offline

    billym3578 New Member

    Joined:
    Sep 21, 2013
    Posts:
    26
    The command has to be ran by the player /money pay (player that your paying) (amount). Running the command in console will make it show other commands for pocketmoney so it has to be ran by the player.
  17. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Try /tapcmd money pay player 45 %safe
  18. billym3578
    Offline

    billym3578 New Member

    Joined:
    Sep 21, 2013
    Posts:
    26
    It works! Why didn't it work when I put %safe at the beginning? Thanks
  19. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    You didn't just put %safe, you put a space following it. The plugin was attempting to execute " money"
  20. DopeteK
    Offline

    DopeteK Active Member

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Posts:
    393
    Minecraft User:
    DTeK
    I use that for players to pay to get in to my spleef arena. The only problem is that you can still gain access if you don't have enough money. You pay then are teleported through the gate but the tp still works regardless.

    Great plugin though and when my server is public I want you to see what I have done with your plugin.
    Falk likes this.

Share This Page

Advertisement