Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

TapToDo 2.2.1

Execute commands on block tap!

  1. CalvinKGaming
    Offline

    CalvinKGaming New Member

    Joined:
    Nov 10, 2013
    Posts:
    3
    Minecraft User:
    CalvinKGaming
    cool great plugin
  2. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    I'm testing it now
  3. duke
    Offline

    duke New Member

    Joined:
    Oct 4, 2013
    Posts:
    35
    It didnt work. I did
    /tapcmd /kill @player
    and i tapped a block and it didnt work.
    I also did /tapcmd /kill : player:
    and it didnt work.
  4. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Do
    Code:
    /tapcmd kill :player:
  5. duke
    Offline

    duke New Member

    Joined:
    Oct 4, 2013
    Posts:
    35
    oh thank you
  6. duke
    Offline

    duke New Member

    Joined:
    Oct 4, 2013
    Posts:
    35
    Is it possible so that only a specific number of people can tap the certain block and add multiple commands in one block.
  7. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Both are possible but would require large changes to the code. I will think about it
  8. duke
    Offline

    duke New Member

    Joined:
    Oct 4, 2013
    Posts:
    35
    If i edit blocks.yml and copy and paste the same coordinates, but put different commands for that block, will it work and run multiple commands in one tap?
  9. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    No, it will not
  10. Mac Coleman
    Offline

    Mac Coleman New Member

    Joined:
    Nov 6, 2013
    Posts:
    8
    Minecraft User:
    Nemean_Lion73273
    Please don't waste you time with that, it kinda defeats the purpose of tapping that block, why not run the command yourself? Just try adding multiple commands plz
  11. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    That's easy, but it would mess old blocks.yml files. My midterms are starting and I will do this when they are done.

    EDIT: Or I will do it now, I really need to get my priorities straight :)
    Last edited: Nov 29, 2013
  12. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Falk updated Tap to Do with a new update entry:

    Multiple Commands :)

    Read the rest of this update entry...
    LDX likes this.
  13. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
    Falk likes this.
  14. LDX
    Offline

    LDX Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Posts:
    1,397
    Plugins:
    14
    Maybe you should add a second command like /tapcmdop that runs high-level commands and make the old one have it run the command as the player who tapped it. What I just said may make no sense to you, but there you go.
  15. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    That makes sense, I tried to add safe commands but it didn't work very well :)
  16. LDX
    Offline

    LDX Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Posts:
    1,397
    Plugins:
    14
    In response to your reply to my review: I'm sorry, I have OCD. Any code I write will be symmetrical. :p ;)
  17. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
    is it compatible with multiworlds? thanks :)
  18. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    I don't know exactly what you mean, it will work with multiple worlds.
  19. zhaus
    Offline

    zhaus New Member

    Joined:
    Nov 20, 2013
    Posts:
    9
    Minecraft User:
    zhaus
    Hi,

    I altered your plugin slightly (for http://pocketserver.net) so that it only loads the config at start up, this saves a config load every time a block in the game is touched, which will slow the game down when lots of players are tapping things.

    Feel free to take my modifications if you like: http://pastebin.com/qJC757vY

    Thanks
  20. NIM
    Offline

    NIM Active Member

    Joined:
    Nov 28, 2013
    Posts:
    74
    Minecraft User:
    NIMGamingPRO
    If I want a player to Tap and get an item would I do "/tapcmd /give @player ID" in the game?

Share This Page

Advertisement