Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

TapToDo 2.2.1

Execute commands on block tap!

  1. lucasvitegui
    Offline

    lucasvitegui Active Member

    Joined:
    Apr 18, 2015
    Posts:
    191
    Minecraft User:
    lucasviteguiBR
    Only ops can use the commands ??
    So how to set it for all players
  2. Thunder33345
    Offline

    Thunder33345 Notable Member

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Posts:
    755
    Minecraft User:
    Thunder33345
    is there a way to restrict them to use certain commands
    if i give them perm "taptodo.command.add"
    they can /t add op %p %op
  3. Jazzwhistle
    Offline

    Jazzwhistle Notable Member

    Joined:
    Dec 27, 2014
    Posts:
    364
    Minecraft User:
    Awzaw
    Any chance you could strip quotation marks from taptodo commands? They crash the server! Thanks
    Falk likes this.
  4. Legoboy0215
    Offline

    Legoboy0215 Notable Member

    Joined:
    Nov 1, 2014
    Posts:
    1,724
    Minecraft User:
    Legoboy0215
    Can you fix the %op error? People can use the block as op for a few times then suddenly it says you do not have permission.
  5. QuangDo
    Offline

    QuangDo Active Member

    Joined:
    Jun 23, 2015
    Posts:
    66
    Minecraft User:
    QuangDo
    I dont know how to invite them to my faction when they tap it, i used
    /t add invite %p
    But they are invited to the [ ] faction, not my faction, pls help
  6. Thunder33345
    Offline

    Thunder33345 Notable Member

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Posts:
    755
    Minecraft User:
    Thunder33345
    no that wont do
    since tpd(tap to do) sudo the Player who tap it NOT the user who place the command
    QuangDo likes this.
  7. Cheetohead
    Offline

    Cheetohead New Member

    Joined:
    Jun 26, 2015
    Posts:
    2
    Minecraft User:
    Cheetohead
    This plugin is great! Only problem is that the Commands don't save to blocks. So now every time I restart my server, I have to go redo all of the commands on the blocks. Please fix. My email is [email protected]

    Attached Files:

  8. Thunder33345
    Offline

    Thunder33345 Notable Member

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Posts:
    755
    Minecraft User:
    Thunder33345
    yes due to how falk write it code
    since it wont save if the server crash or without a proper save
    Falk likes this.
  9. Cheetohead
    Offline

    Cheetohead New Member

    Joined:
    Jun 26, 2015
    Posts:
    2
    Minecraft User:
    Cheetohead
    I even did a server save and used the save to disk command. But still, it doesn't save.
  10. Thunder33345
    Offline

    Thunder33345 Notable Member

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Posts:
    755
    Minecraft User:
    Thunder33345
    nope server save only save world
    maybe falk should add /t save
    and to do a proper shutdown do /stop
  11. QuangDo
    Offline

    QuangDo Active Member

    Joined:
    Jun 23, 2015
    Posts:
    66
    Minecraft User:
    QuangDo
    Great plugin but it doesn't save %op %pow... and it keep losing from its block
    Falk likes this.
  12. Thunder33345
    Offline

    Thunder33345 Notable Member

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Posts:
    755
    Minecraft User:
    Thunder33345
    yes that keep happen
  13. MikkiMCPE
    Offline

    MikkiMCPE Active Member

    Joined:
    May 16, 2015
    Posts:
    125
    Minecraft User:
    MikkiMC
    how to run command as console?
    i want to "/t add spawnpoint"

    for non op player. but he dont have permissions to do /spawnpoint ?

    thanks
  14. MikkiMCPE
    Offline

    MikkiMCPE Active Member

    Joined:
    May 16, 2015
    Posts:
    125
    Minecraft User:
    MikkiMC
    ok i was tried this :
    Code:
    /t add spawnpoint %op
    
    but "that player cannot be found"

    and
    Code:
    /t add spawnpoint %safe
    
    "you dont have permissions..."
  15. Thunder33345
    Offline

    Thunder33345 Notable Member

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Posts:
    755
    Minecraft User:
    Thunder33345
    try /t add spawnpoint %P %op
  16. MikkiMCPE
    Offline

    MikkiMCPE Active Member

    Joined:
    May 16, 2015
    Posts:
    125
    Minecraft User:
    MikkiMC
    not working, "That player cannot be found"
  17. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    You need to do %p
  18. MikkiMCPE
    Offline

    MikkiMCPE Active Member

    Joined:
    May 16, 2015
    Posts:
    125
    Minecraft User:
    MikkiMC
    ok, i will be try it

    so i do :

    Code:
    /t add spawnpoint %p %op
    right? thanks
  19. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    And if that doesn't work, you can try:

    Code:
    /t add spawnpoint %p%pow
    MikkiMCPE likes this.
  20. MikkiMCPE
    Offline

    MikkiMCPE Active Member

    Joined:
    May 16, 2015
    Posts:
    125
    Minecraft User:
    MikkiMC
    ok thank you, its work :)

Share This Page

Advertisement