Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Slapper 1.2.9.3

Hit entities to run commands!

  1. thebigsmileXD
    Offline

    thebigsmileXD Banned

    Joined:
    May 19, 2015
    Posts:
    845
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    XenialDan
    You cant, because the list is based on nametags. When you leave the name empty, it wont show up, but theres no function to hide the names on the list (its client side)
    Legoboy0215 likes this.
  2. pomee4
    Offline

    pomee4 Active Member

    Joined:
    Jul 8, 2015
    Posts:
    106
    Minecraft User:
    pomee4
    Aren't there any way to show slapper's name above their head?
    Maybe it could be like a floating text what LiveSign can make.
  3. thebigsmileXD
    Offline

    thebigsmileXD Banned

    Joined:
    May 19, 2015
    Posts:
    845
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    XenialDan
    if you place a floating text above every slapper it would lag alot
    Legoboy0215 likes this.
  4. pomee4
    Offline

    pomee4 Active Member

    Joined:
    Jul 8, 2015
    Posts:
    106
    Minecraft User:
    pomee4
    i dont say do it, i mean,probably there is a way to make slappers with name but their name doesn't show on playerlist.
  5. MrBald
    Offline

    MrBald New Member

    Joined:
    Jun 1, 2015
    Posts:
    27
    Minecraft User:
    saint2715
    Hello, how to add armor to slapper and a command to he color name exmaple:
    §4Lobby:
    - rca {player} spawn
  6. thebigsmileXD
    Offline

    thebigsmileXD Banned

    Joined:
    May 19, 2015
    Posts:
    845
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    XenialDan
    you WEAR the armor.
    To add color, spawn it with this name:
    &4Lobby
    and in the config:
    Lobby
    Cant you all read the documentation? or some posts ago it was said how colors work..
    *onehourfacepalm*
  7. MrBald
    Offline

    MrBald New Member

    Joined:
    Jun 1, 2015
    Posts:
    27
    Minecraft User:
    saint2715
  8. Legoboy0215
    Offline

    Legoboy0215 Notable Member

    Joined:
    Nov 1, 2014
    Posts:
    1,724
    Minecraft User:
    Legoboy0215
    *facepalm* YOU WEAR IT when you run the command.
    jojoe77777 and thebigsmileXD like this.
  9. thebigsmileXD
    Offline

    thebigsmileXD Banned

    Joined:
    May 19, 2015
    Posts:
    845
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    XenialDan
    Okay.. I cant even facepalm anymore.. my head hurts.
    I WROTE THIS ONE COMMENT BEFORE YOUR POST!!!!!
    LEARN TO READ!

    @Legoboy0215 THANKS ALOT!
    jojoe77777 and Legoboy0215 like this.
  10. reidq7
    Offline

    reidq7 Active Member

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Posts:
    178
    Minecraft User:
    reidq7
    So when I install the updated version everyone can kill the slappers. This is kinda bad, anyone know why?
  11. thebigsmileXD
    Offline

    thebigsmileXD Banned

    Joined:
    May 19, 2015
    Posts:
    845
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    XenialDan
    Try deleting the config.
    If you updated from an old version you have to recreate all slappers.
    --=+=--
    Remember that i have reported that i have "removed *** entities" in my console?
    Now i know why. When grabbag "removes" entities (kills them), the slapper also dies. But it gets respawned (i don't know why) and then the items lay on the ground. But it seems like if the chunk isn't loaded, the slapper dies again and again. I removed the task which kills entities and now there aren't any problems with that anymore.

    Also i've recognized that some slappers duplicate themself :eek:
    Seems only to happen in the spawn chunk, they have same rotation etc., but you see there are multiple slappers because of the animation of the arms.
    Also i kill one, but there are the others still standing.

    By the way.. Op's always have slapper.hit permission and you can't take it. So op's cant see what the slappers say, neither execute commands by slapping them. Can you add an option in the config saying "slapper.op.hit = false"?
  12. reidq7
    Offline

    reidq7 Active Member

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Posts:
    178
    Minecraft User:
    reidq7
    Use a permissions manager. The way my ops kill slappers is lava or suffocation. It will take SO LONG to recreate all my slappers, I'll just not update
  13. thebigsmileXD
    Offline

    thebigsmileXD Banned

    Joined:
    May 19, 2015
    Posts:
    845
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    XenialDan
    Well, i use pureperms, op's have * permissions.
  14. jojoe77777
    Offline

    jojoe77777 Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    May 28, 2015
    Posts:
    653
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    jojoe77777
    In the plugin.yml the perm Slapper.hit is set to false, so by default it doesn't go to anyone.
  15. thebigsmileXD
    Offline

    thebigsmileXD Banned

    Joined:
    May 19, 2015
    Posts:
    845
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    XenialDan
    It should, but it doesn't.. My op's arent just op via pureperms but also via /op

    Maybe thats the problem.
    --=+=--
    Is there a way to modify the data packets? I would like to show a different nametag to non-op's
  16. jojoe77777
    Offline

    jojoe77777 Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    May 28, 2015
    Posts:
    653
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    jojoe77777
    Uhhhhh that's what I'm working on. Lol. Yes I can modify data packets.
    thebigsmileXD likes this.
  17. Gamecrafter
    Offline

    Gamecrafter

    Joined:
    Nov 20, 2014
    Posts:
    978
    Plugins:
    9
    It is possible to modify packets received by a client, but it is not a built-in feature for this plugin.
  18. jojoe77777
    Offline

    jojoe77777 Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    May 28, 2015
    Posts:
    653
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    jojoe77777
    I'm adding it to this plugin.
  19. thebigsmileXD
    Offline

    thebigsmileXD Banned

    Joined:
    May 19, 2015
    Posts:
    845
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    XenialDan
    Would be nice, do you already have some code?
  20. jojoe77777
    Offline

    jojoe77777 Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    May 28, 2015
    Posts:
    653
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    jojoe77777
    I only have code for showing a player their own skin. Doing seperate names would be harder...

Share This Page

Advertisement