Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Slapper 1.2.9.3

Hit entities to run commands!

  1. jojoe77777
    Offline

    jojoe77777 Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    May 28, 2015
    Posts:
    653
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    jojoe77777
    lucasvitegui likes this.
  2. pomee4
    Offline

    pomee4 Active Member

    Joined:
    Jul 8, 2015
    Posts:
    106
    Minecraft User:
    pomee4
  3. jojoe77777
    Offline

    jojoe77777 Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    May 28, 2015
    Posts:
    653
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    jojoe77777
    Making them move is something I think would be better in a different plugin, like Mobsters. For messages, try https://github.com/PMPlugins/Development/tree/master/TellRaw
  4. CaptainKenji17
    Offline

    CaptainKenji17 Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2014
    Posts:
    252
    Minecraft User:
    CaptainKenji17
    what the hell, i cant run the cmd. Since I updated it to 8kb from the latest version

    I did /slapper LavaSlime §aKenji's pet
    and then on config

    §aKenji's pet:
    - rca {player} <command>

    it didnt work, also the old slappers.
  5. jojoe77777
    Offline

    jojoe77777 Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    May 28, 2015
    Posts:
    653
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    jojoe77777
    Don't put color codes in the config
  6. CaptainKenji17
    Offline

    CaptainKenji17 Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2014
    Posts:
    252
    Minecraft User:
    CaptainKenji17
    bu t but but ubutbut butb it was working last time ;( so what I do now? just remove color codes? or add {color} ???
    Vaivez66 likes this.
  7. jojoe77777
    Offline

    jojoe77777 Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    May 28, 2015
    Posts:
    653
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    jojoe77777
    Remove color codes
  8. pomee4
    Offline

    pomee4 Active Member

    Joined:
    Jul 8, 2015
    Posts:
    106
    Minecraft User:
    pomee4
    Can you enable color codes in an upcoming version?
    It would much more nice.
  9. jojoe77777
    Offline

    jojoe77777 Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    May 28, 2015
    Posts:
    653
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    jojoe77777
    I guess I could add a toggle option in config... I made it like this because some NPC names might be something like §a§l-§b§o~§d§n[[§bExample§d§n]]§b§o~§a§l-, so you can just add -~[[Example]]~-...
    Legoboy0215 likes this.
  10. Legoboy0215
    Offline

    Legoboy0215 Notable Member

    Joined:
    Nov 1, 2014
    Posts:
    1,724
    Minecraft User:
    Legoboy0215
    YAML sometimes parse the color codes wrong I think.
  11. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,294
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    It doesn't. You need to make sure you are using UTF-8.
  12. lucasvitegui
    Offline

    lucasvitegui Active Member

    Joined:
    Apr 18, 2015
    Posts:
    191
    Minecraft User:
    lucasviteguiBR
  13. Legoboy0215
    Offline

    Legoboy0215 Notable Member

    Joined:
    Nov 1, 2014
    Posts:
    1,724
    Minecraft User:
    Legoboy0215
    I do use UTF.
  14. jojoe77777
    Offline

    jojoe77777 Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    May 28, 2015
    Posts:
    653
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    jojoe77777
    Not yet, but aliuly might add that feature.
  15. CaptainKenji17
    Offline

    CaptainKenji17 Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2014
    Posts:
    252
    Minecraft User:
    CaptainKenji17
    how do you run slapper for players as op? like %op for taptodo
  16. KelvinCyaX
    Offline

    KelvinCyaX New Member

    Joined:
    Sep 15, 2015
    Posts:
    3
    Minecraft User:
    Kelvinlolz
    Nice plugin :) But how do we delete the slapper incase we dont want it there anymore? Is there a command to delete it?
  17. CaptainKenji17
    Offline

    CaptainKenji17 Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2014
    Posts:
    252
    Minecraft User:
    CaptainKenji17
    I cant run commands if I add slapper with latest version WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    I did

    Join KitPvP:
    - rca {player} warp kitpvp

    no work

    even

    Human Join KitPvP:
    - rca {player} warp kitpvp


    NO WORKS!!!
  18. lucasvitegui
    Offline

    lucasvitegui Active Member

    Joined:
    Apr 18, 2015
    Posts:
    191
    Minecraft User:
    lucasviteguiBR
    Join KitPvP - Suppose to work

    Human Join KitPvP: Will not work
  19. lucasvitegui
    Offline

    lucasvitegui Active Member

    Joined:
    Apr 18, 2015
    Posts:
    191
    Minecraft User:
    lucasviteguiBR
    Do setuperm {yourname} slapper.hit So you can hit them.
  20. KelvinCyaX
    Offline

    KelvinCyaX New Member

    Joined:
    Sep 15, 2015
    Posts:
    3
    Minecraft User:
    Kelvinlolz

    You have to add command thru config.

Share This Page

Advertisement