Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Outdated SimpleWorlds 0.3.1

Manage the MultiWorld system easily, load worlds on runtime, and export them.

  1. shoghicp
    Offline

    shoghicp Staff Member PocketMine Team

    Joined:
    Aug 22, 2013
    Posts:
    433
    Plugins:
    14
    Minecraft User:
    shoghicp
  2. Ken Davis
    Offline

    Ken Davis New Member

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Posts:
    9
    Is there a way to have to different worlds in different modes? I mean, can I have some creative and some in survival?
    I would like to have creative worlds for my kids but survival for the older people.
    Thanks,
    Kne
  3. BMicraft
    Offline

    BMicraft New Member

    Joined:
    Sep 7, 2013
    Posts:
    12
    Minecraft User:
    Bernhard000
    Please add a alias like /sw for /simpleworlds, because it is that long.
    Then you will get 5*
  4. unerds
    Offline

    unerds Redditor Plugin Developer

    Joined:
    Aug 28, 2013
    Posts:
    82
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    unerds_
    there are aliases:

    /simpleworld <load|unload|generate> [...] : All the commands on one, everything is explained on the aliases.
    /swl <worldName> : Load the world worldName directly.
    /swu <worldName> : Unloads the world worldName directly, teleporting existing players.
    /swg <seed> <generatorName> <worldName> : Generates the world worldName using the generatorgeneratorName with a seed.

    taken from the overview.
  5. BMicraft
    Offline

    BMicraft New Member

    Joined:
    Sep 7, 2013
    Posts:
    12
    Minecraft User:
    Bernhard000
    Soory, i've read the main page some days ago ... :)
  6. BMicraft
    Offline

    BMicraft New Member

    Joined:
    Sep 7, 2013
    Posts:
    12
    Minecraft User:
    Bernhard000
    Is it possible to write a plugin which adds a larger/infinite world?
    (Because i think, i've seen something like this somewere on the web, but it was outdated)
    If possible, could you write a plugin like that pls?
    Would be really awesome. :)
    THANKS
  7. unerds
    Offline

    unerds Redditor Plugin Developer

    Joined:
    Aug 28, 2013
    Posts:
    82
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    unerds_
    is anyone else having issues with teleporting back to the default world?

    never seems to work for me, or anyone else on my server.
  8. codmadnesspro
    Offline

    codmadnesspro Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 11, 2013
    Posts:
    551
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Codmadnesspro
    Ohh im going to use this on my pvp server :)
  9. unerds
    Offline

    unerds Redditor Plugin Developer

    Joined:
    Aug 28, 2013
    Posts:
    82
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    unerds_
    hey if you do set this up and run it, can ya let me know if you have any trouble teleporting back to the default world?

    i'm wondering if it's an issue with the plugin, or an issue with my server specs or something.
  10. Ken Davis
    Offline

    Ken Davis New Member

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Posts:
    9
    yes. I do. Most of the time, it crashes the game on my iPad.
    Ken
  11. codmadnesspro
    Offline

    codmadnesspro Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 11, 2013
    Posts:
    551
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Codmadnesspro
    Hi im doing after once ive completed. Thanks
  12. Ken Davis
    Offline

    Ken Davis New Member

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Posts:
    9
    It, also, doestnt just crash when I use the portals. If I use the /tp command from the console to teleport back to the default world, it crashes the client.
    Using the /tp or the portal usually works OK, except for dropping me under the ground. I have gotten around that by flying into the portal. That way, when I appear in the target world, I am still flying and do not fall.

    Ken
  13. billym3578
    Offline

    billym3578 New Member

    Joined:
    Sep 21, 2013
    Posts:
    26
    Crashes MCPE. I'm able to /tp a player from world1 to world2 but when trying to tp them back to world1 it crashed MCPE
  14. Ken Davis
    Offline

    Ken Davis New Member

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Posts:
    9
    That is exactly what I am seeing also.
  15. Redleif
    Offline

    Redleif New Member

    Joined:
    Sep 6, 2013
    Posts:
    11
    Minecraft User:
    Redleif
    What are the options for 'generatorName' parameter?
  16. sbd01
    Offline

    sbd01 New Member

    Joined:
    Oct 5, 2013
    Posts:
    8
    Minecraft User:
    SunlightStriker
    Yes, I'm having the issue too. I set up some cool portals and stuff, and then it stopped working. Is there a weird file generated by the plugin that I can delete and fix it, or is there even a way to fix it at all?
  17. 0becca0
    Offline

    0becca0 New Member

    Joined:
    Oct 4, 2013
    Posts:
    133
    Minecraft User:
    0becca0
    is there any way that you may please post a Tutorial on how to set it up and how to TP to other worlds?
    i want to make a Towns world a Wild wold for Jobs and mining and a Spawn world with mazes and activities.

    i cant get SimpleWorld to work or skygenerator. please help.? thank you
  18. sbd01
    Offline

    sbd01 New Member

    Joined:
    Oct 5, 2013
    Posts:
    8
    Minecraft User:
    SunlightStriker
    If you want to teleport to other worlds, you should set SimpleWorlds to automatically load the worlds when the game starts, and then you can set up a portal plugin.
  19. sbd01
    Offline

    sbd01 New Member

    Joined:
    Oct 5, 2013
    Posts:
    8
    Minecraft User:
    SunlightStriker
    I found a way to fix it!

    Just use /swg 0 0 blah or whatever you want and load it, and teleporting to worlds will be temporarily fixed! Of course, you'll need to delete them, which is why we need a world deletion plugin...
    unerds likes this.
  20. 0becca0
    Offline

    0becca0 New Member

    Joined:
    Oct 4, 2013
    Posts:
    133
    Minecraft User:
    0becca0
    I have that set up it already loads the worlds I have all three of them. but I cant tp to them. if I do /tp player name world world it spawns me at the bery bottom of the spawn world and die.i need a short tutorial on this please.aka setting up, how to properly lead them in console or ingame and what plug in or how do make portal to the other world. it would make thibgs easier on me ive teied for about 2 hours non stop



Share This Page

Advertisement