Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

setGamemode(3) set creative

Comments in 'Plugin Development' started by Cristalix, Nov 16, 2016.

  1. Cristalix
    Offline

    Cristalix New Member

    Joined:
    Sep 10, 2015
    Posts:
    38
    Minecraft User:
    Gistrec
    In 16.5 and 16.1 when I use
    $player->setGamemode(3)
    sometimes player get creative gamemode 0.o
    And in console written: 'Set own game mode to creative'
    This mean, that performed this line, i.e $client != false, but i use $player->setGamemode(3), not $player->setGamemode(3, true)
    Why?
    Sorry for my english :c
  2. Cristalix
    Offline

    Cristalix New Member

    Joined:
    Sep 10, 2015
    Posts:
    38
    Minecraft User:
    Gistrec
    Looooool, when I write in console: gm 3 name
    And name is op -> gamemode change to 3, then gamemode change to 1
    If name is no op, gamemode change only to 3 (Wow)
    Wtf? It's not my plugin's! 0.o
  3. SamGamgee55
    Offline

    SamGamgee55 Active Member

    Joined:
    Sep 29, 2016
    Posts:
    52
    Minecraft User:
    SamGamgee55
    Please post this on the new forums. Thanks!!!
    HimbeersaftLP and Cristalix like this.
  4. Yeelze
    Offline

    Yeelze New Member

    Joined:
    Apr 2, 2016
    Posts:
    31
    Minecraft User:
    Yeelze
    Are you using PocketMine?
  5. archie426
    Offline

    archie426 Active Member

    Joined:
    Apr 26, 2015
    Posts:
    193
    Minecraft User:
    archie426
    Please do not put further replies on here. Use the new forums, thanks
    HimbeersaftLP likes this.

Share This Page

Advertisement