Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Server Uptime Manager | LINUX + WINDOWS | AUTO RESTART | BACKUPS

Comments in 'Tools' started by iamadpond, Apr 6, 2014.

  1. iamadpond
    Offline

    iamadpond Banned

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Posts:
    191
    Minecraft User:
    iamadpond
    I can assure you it works.
    shadowhost.ie/test.avi
    A quick low quality video to show you what I did
  2. Pocketart
    Offline

    Pocketart Active Member

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    55
    Minecraft User:
    Pocketart
    I bought a Linux VPS and now it works perfectly! thank you :)
  3. iamadpond
    Offline

    iamadpond Banned

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Posts:
    191
    Minecraft User:
    iamadpond
    Thank you!
    Andrey Nazarchuk likes this.
  4. Tiemo2000
    Offline

    Tiemo2000 Active Member

    Joined:
    Nov 23, 2013
    Posts:
    86
    Minecraft User:
    Tiemo2000
    Soooo this does automatic run the server if i let my pc on?
  5. iamadpond
    Offline

    iamadpond Banned

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Posts:
    191
    Minecraft User:
    iamadpond
    Yes! Just make sure you setup correctly and not to close the command window and it should run until php encounters an error (Rare-ish)
    Tiemo2000 likes this.
  6. Tiemo2000
    Offline

    Tiemo2000 Active Member

    Joined:
    Nov 23, 2013
    Posts:
    86
    Minecraft User:
    Tiemo2000
    LIKE IT
  7. iamadpond
    Offline

    iamadpond Banned

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Posts:
    191
    Minecraft User:
    iamadpond
  8. Renzo
    Offline

    Renzo Active Member

    Joined:
    Mar 12, 2014
    Posts:
    96
    Minecraft User:
    Renzo_4
    It showed up 152 windows and crashed my pc :(
  9. iamadpond
    Offline

    iamadpond Banned

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Posts:
    191
    Minecraft User:
    iamadpond
    You probably didn't rename start.cmd -> start.bat
    IF it can't find start.bat , it will retry over and over as that's the function of it. To automatically reload the server. The loop pauses when the server is running, and continues when it's not as to start the server again.
  10. Renzo
    Offline

    Renzo Active Member

    Joined:
    Mar 12, 2014
    Posts:
    96
    Minecraft User:
    Renzo_4
    I did!
  11. iamadpond
    Offline

    iamadpond Banned

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Posts:
    191
    Minecraft User:
    iamadpond
    It worked for me when I tried it there, now there is already reports of that issue so I'll look into it, sorry for the inconvenience. But for one, it is in the same folder as your pocketmine folder, everything is named correctly?
    Andrey Nazarchuk likes this.
  12. Renzo
    Offline

    Renzo Active Member

    Joined:
    Mar 12, 2014
    Posts:
    96
    Minecraft User:
    Renzo_4
    Yes i checked everything
    By The Way iam running XP Proffesional
  13. iamadpond
    Offline

    iamadpond Banned

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Posts:
    191
    Minecraft User:
    iamadpond
    I wrote it with newish windows syntax, so that could be a problem.
    Andrey Nazarchuk likes this.
  14. Renzo
    Offline

    Renzo Active Member

    Joined:
    Mar 12, 2014
    Posts:
    96
    Minecraft User:
    Renzo_4
    Iam getting a new pc soon!
  15. iamadpond
    Offline

    iamadpond Banned

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Posts:
    191
    Minecraft User:
    iamadpond
    I don't think windows xp supports the way I refer to files and the loop. And Windows XP is a hackers target now, you really should jump ship and get that pc.
    Andrey Nazarchuk likes this.
  16. Renzo
    Offline

    Renzo Active Member

    Joined:
    Mar 12, 2014
    Posts:
    96
    Minecraft User:
    Renzo_4
    Edit Iam getting it on 24 june
    by the way iam going to eat so see you soon!
    Last edited: Jun 8, 2014
  17. iamadpond
    Offline

    iamadpond Banned

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Posts:
    191
    Minecraft User:
    iamadpond
    This still working for you?
  18. tnpxxsheepdog
    Offline

    tnpxxsheepdog Notable Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Posts:
    350
    Minecraft User:
    TNPXXSHEEPDOG
    I use the first version and not the one with the backup manager because I already have a cron job setup for that. It even works on 1.4 servers!
  19. tnpxxsheepdog
    Offline

    tnpxxsheepdog Notable Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Posts:
    350
    Minecraft User:
    TNPXXSHEEPDOG
    @iamadpond Would it be possible to run the "wget -q -O - http://get.pocketmine.net/ | bash -s - -v development" command before the script counts down and restarts? I know that is dangerous but it is what I would like to add.
  20. Pocketart
    Offline

    Pocketart Active Member

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    55
    Minecraft User:
    Pocketart
    That is actually a very good idea, makes it very useful... now that there are over 500 dev releases

Share This Page

Advertisement