Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[REMOVED] SpecialBlock

Comments in 'Plugin Releases' started by Primus, Jul 13, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Primus
    Offline

    Primus Notable Member

    Joined:
    Apr 7, 2015
    Posts:
    1,470
    Minecraft User:
    PrimusLV
  2. lucasvitegui
    Offline

    lucasvitegui Active Member

    Joined:
    Apr 18, 2015
    Posts:
    191
    Minecraft User:
    lucasviteguiBR
    Oh, I tried in a normal World.. and The command was executed.. Thank you so much..
    I'll try it now.
  3. may
    Offline

    may New Member

    Joined:
    Aug 1, 2015
    Posts:
    19
    Ah this is why I make websites not plugins haha. Surely the special characters shouldn't affect your plugin then?
  4. lucasvitegui
    Offline

    lucasvitegui Active Member

    Joined:
    Apr 18, 2015
    Posts:
    191
    Minecraft User:
    lucasviteguiBR
    hmm.. the &7C didn't work.. Do you know if have how to change the level name ?
  5. Primus
    Offline

    Primus Notable Member

    Joined:
    Apr 7, 2015
    Posts:
    1,470
    Minecraft User:
    PrimusLV
    No not the plugin but the YAML Language :p. if i do
    PHP:
    $this->yamlFile->set(message"This \n Is \n Message \n With \n Multi \n Line \n Breaks.");
    will be something similiar to this
    Code:
    ---
    message: -| This
    Is
    Message
    With
    Multi
    Line
    Breaks.
    ...
    
  6. Primus
    Offline

    Primus Notable Member

    Joined:
    Apr 7, 2015
    Posts:
    1,470
    Minecraft User:
    PrimusLV
    With MultiWorlds by @aliuly do
    /mw lvdat world name=world
  7. may
    Offline

    may New Member

    Joined:
    Aug 1, 2015
    Posts:
    19
    Rename the folder for the level and use manyworlds /mw fixname

    Or do it manually. Manyworlds is easier.
  8. may
    Offline

    may New Member

    Joined:
    Aug 1, 2015
    Posts:
    19
    Ahh.. I've never written yaml, I'm used to having to escape or re-encode special characters ;)
  9. lucasvitegui
    Offline

    lucasvitegui Active Member

    Joined:
    Apr 18, 2015
    Posts:
    191
    Minecraft User:
    lucasviteguiBR
  10. may
    Offline

    may New Member

    Joined:
    Aug 1, 2015
    Posts:
    19
    Woohoo! :)

    It's a great plugin!
  11. Primus
    Offline

    Primus Notable Member

    Joined:
    Apr 7, 2015
    Posts:
    1,470
    Minecraft User:
    PrimusLV
    Can i visit your server?
  12. may
    Offline

    may New Member

    Joined:
    Aug 1, 2015
    Posts:
    19
    Haha it's not very exciting, it's just some weird buildings, bad pixel art & a parkour world (which is where I used the plugin). It's very much a work in progress!
  13. Vaivez66
    Offline

    Vaivez66 Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Jun 10, 2015
    Posts:
    402
    Plugins:
    2
    Can you make command block just by blocks id? And with multiworld support too....
  14. Martin77Epic
    Offline

    Martin77Epic Banned

    Joined:
    Mar 6, 2015
    Posts:
    164
    Minecraft User:
    CookieMonsterPE
    Wtf i am longer member
  15. Vaivez66
    Offline

    Vaivez66 Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Jun 10, 2015
    Posts:
    402
    Plugins:
    2
    Sorry, i didn't notice it was has multiworld support on command block :D
  16. tompok76
    Offline

    tompok76 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2015
    Posts:
    14
    Minecraft User:
    tompok76
    Thks for this cool plugin... its easy way how to set block to heal, as a healbath or so... but current #55 bleeding MCPE can kill despite of i can use healing effect... :(
    im waiting for update of mcpe and then ill use it.
    good work :D tom
  17. Groin
    Offline

    Groin New Member

    Joined:
    Jan 29, 2016
    Posts:
    36
    Minecraft User:
    MinecraftVn
    Can you give me a specific example of the command / fill it?
  18. Zyad_Alharby
    Offline

    Zyad_Alharby New Member

    Joined:
    Apr 17, 2016
    Posts:
    8
    Minecraft User:
    Zyad_Gamer_KSA
    Config Empty file ! How to change Blocks ?!
  19. Groin
    Offline

    Groin New Member

    Joined:
    Jan 29, 2016
    Posts:
    36
    Minecraft User:
    MinecraftVn
    Why I can use command /fill ?
  20. Primus
    Offline

    Primus Notable Member

    Joined:
    Apr 7, 2015
    Posts:
    1,470
    Minecraft User:
    PrimusLV
    This plugin has been removed and is no longer available for download.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Advertisement