Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[REMOVED] InventoryCommand

Comments in 'Plugin Releases' started by fycarman, Sep 1, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fycarman
    Offline

    fycarman Active Member

    Joined:
    Mar 31, 2015
    Posts:
    75
    Minecraft User:
    Fycarman06
    yes with another plugin :)
  2. fycarman
    Offline

    fycarman Active Member

    Joined:
    Mar 31, 2015
    Posts:
    75
    Minecraft User:
    Fycarman06
    Set popup in the config :)
  3. fycarman
    Offline

    fycarman Active Member

    Joined:
    Mar 31, 2015
    Posts:
    75
    Minecraft User:
    Fycarman06
    oh yes a brazilian translation can be beautiful! :)
    iSrFooX likes this.
  4. fycarman
    Offline

    fycarman Active Member

    Joined:
    Mar 31, 2015
    Posts:
    75
    Minecraft User:
    Fycarman06
    I will add vip commands in next update
  5. PocketKiller
    Offline

    PocketKiller Notable Member

    Joined:
    Jul 20, 2015
    Posts:
    741
    lol so i am cancelling my plugin.. you have just got my idea! but your devolopment is better.
  6. fycarman
    Offline

    fycarman Active Member

    Joined:
    Mar 31, 2015
    Posts:
    75
    Minecraft User:
    Fycarman06
    Oh i've got this idea about 2 weeks ago...and when i've made a pull request to you on github i was already doing this plugin XD
  7. PocketKiller
    Offline

    PocketKiller Notable Member

    Joined:
    Jul 20, 2015
    Posts:
    741
  8. Thunder33345
    Offline

    Thunder33345 Notable Member

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Posts:
    755
    Minecraft User:
    Thunder33345
    that is not what i mean? but it works
    "i originally mean:active a item without setting it in the inv"
    and a use of perms will be nice <blah blah blah>.use.slot1
  9. MrGamerPro50
    Offline

    MrGamerPro50 New Member

    Joined:
    Sep 1, 2015
    Posts:
    6
    Minecraft User:
    SirGmaer
    If you need me to translate the plugin to French tell me thanks!
  10. MrGamerPro50
    Offline

    MrGamerPro50 New Member

    Joined:
    Sep 1, 2015
    Posts:
    6
    Minecraft User:
    SirGmaer
    Slots have a limit becuase that's the limit of the inventory slots!
  11. Thunder33345
    Offline

    Thunder33345 Notable Member

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Posts:
    755
    Minecraft User:
    Thunder33345
    good you just replied a 10yo post
  12. fycarman
    Offline

    fycarman Active Member

    Joined:
    Mar 31, 2015
    Posts:
    75
    Minecraft User:
    Fycarman06
    Delete for inactivity.
  13. fycarman
    Offline

    fycarman Active Member

    Joined:
    Mar 31, 2015
    Posts:
    75
    Minecraft User:
    Fycarman06
    This plugin has been removed and is no longer available for download.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Advertisement