Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Pmfdecoder

Comments in 'Plugin Development' started by DorianEm, Apr 17, 2014.

  1. DorianEm
    Offline

    DorianEm New Member

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Posts:
    14
    Minecraft User:
    Lulek
    Wies make this but he remove it....

    I dont want for steal others plugins... i only want for decode Redstone+ and decode it for myself,
    Why? Because redstone+ makes crashs, i want to repair this plugin only for me, i dont upload this... Just only for my server...
    Pls...
  2. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    Good evening, I'm using Arcgis 9.5, but I think there's much better: D
  3. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    Notepad + + may be but not on
  4. DorianEm
    Offline

    DorianEm New Member

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Posts:
    14
    Minecraft User:
    Lulek
    Arcgis 9.5???
  5. Darunia18
    Offline

    Darunia18 Staff Member Sectional Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    754
    Plugins:
    2
    Minecraft User:
    Darunia18
    The reason why Wies no longer supports the pmf decoder plugin is because DevTools added more complex encryption (I think that's the word?) methods to hide code, and there is no easy way to undo the process. Besides, pmf files will no longer be usable after the next update.
    Comedyman937 likes this.
  6. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
    uhh, i can still decode pmf files with ease.
  7. DorianEm
    Offline

    DorianEm New Member

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Posts:
    14
    Minecraft User:
    Lulek
  8. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
  9. DorianEm
    Offline

    DorianEm New Member

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Posts:
    14
    Minecraft User:
    Lulek
    dont work...
    crash :/
  10. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
    oh, i use the old pocketmine version for 0.7.6 to use this plugin :)
  11. DorianEm
    Offline

    DorianEm New Member

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Posts:
    14
    Minecraft User:
    Lulek
    um... ok, i try
  12. DorianEm
    Offline

    DorianEm New Member

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Posts:
    14
    Minecraft User:
    Lulek
    thanks, it work :) :D :p


    EDIT: yey, i fixed redstone plugin :D
    Last edited: Apr 18, 2014
  13. InusualZ
    Offline

    InusualZ Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    218
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Inusu4lZ
    Just add this code below of $this->pluginData["code"] = gzinflate($this->pluginData['code']); in the file PMFPlugin.
    PHP:
    file_put_content($this->pluginData["name"].".php"$this->pluginData['code']);
    The file will be in the directory that you have installed pocketmine
  14. DorianEm
    Offline

    DorianEm New Member

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Posts:
    14
    Minecraft User:
    Lulek
  15. DorianEm
    Offline

    DorianEm New Member

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Posts:
    14
    Minecraft User:
    Lulek
    Problem was in SetText:: in plugin code
  16. DorianEm
    Offline

    DorianEm New Member

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Posts:
    14
    Minecraft User:
    Lulek

Share This Page

Advertisement