Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Outdated PerWorldGamemode 1.2.6

Control the gamemode in different worlds.

  1. tschrock
    Offline

    tschrock New Member Plugin Developer

    Joined:
    May 3, 2014
    Posts:
    22
    Plugins:
    3
    Minecraft User:
    tschrock
    Last edited: Jun 10, 2014
  2. Cainmccaghren
    Offline

    Cainmccaghren New Member

    Joined:
    Jun 8, 2014
    Posts:
    7
    Minecraft User:
    CainplaysMC
    Aww I was just fixing that plugin were work for my serer I cant make plugins but I can modify them sometimes
  3. Cainmccaghren
    Offline

    Cainmccaghren New Member

    Joined:
    Jun 8, 2014
    Posts:
    7
    Minecraft User:
    CainplaysMC
    Hey I have one question how do we controle how people go survival and creative win they go creative world they relig and turns them creative than win they do /spawn dosent relig them how do we controle people going survivel win join to survival world ?
  4. Toom_Raider
    Offline

    Toom_Raider New Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    20
    Thanks for the dev version. I do have a tip for everyone who's going to use it: delete the config file and then restart your server so it loads again. That's because the format of the config file has changed.
  5. KirkroCrafter
    Offline

    KirkroCrafter Active Member

    Joined:
    Feb 24, 2014
    Posts:
    26
    Minecraft User:
    Kirkro8
    This plugin is good for creative/survival factions,etc
    Nice Job, Keep it up!

    ==========KirkroCraft PE========= Factions,PVP,And Survival Gameserver
    [​IMG]
  6. KirkroCrafter
    Offline

    KirkroCrafter Active Member

    Joined:
    Feb 24, 2014
    Posts:
    26
    Minecraft User:
    Kirkro8
    Ita is useful for my lobby
    Since any areprotector has no sign touch
    Support.. I use this but
    I recomend u to add view gamemode
    Players cant break any blocks
    Means no gref happends
    Please add "view" gamemode...
  7. KirkroCrafter
    Offline

    KirkroCrafter Active Member

    Joined:
    Feb 24, 2014
    Posts:
    26
    Minecraft User:
    Kirkro8
    And they can only touch signs but they cant break any blocks.
    :)
  8. tschrock
    Offline

    tschrock New Member Plugin Developer

    Joined:
    May 3, 2014
    Posts:
    22
    Plugins:
    3
    Minecraft User:
    tschrock
  9. KirkroCrafter
    Offline

    KirkroCrafter Active Member

    Joined:
    Feb 24, 2014
    Posts:
    26
    Minecraft User:
    Kirkro8
  10. tnpxxsheepdog
    Offline

    tnpxxsheepdog Notable Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Posts:
    350
    Minecraft User:
    TNPXXSHEEPDOG
    Few questions: When do you plan to support adventure mode and are you updating this to the new API?
  11. tschrock
    Offline

    tschrock New Member Plugin Developer

    Joined:
    May 3, 2014
    Posts:
    22
    Plugins:
    3
    Minecraft User:
    tschrock
    All 4 gamemodes are supported in the newest update. And I am planning on updating it to the 1.4 api.
  12. tnpxxsheepdog
    Offline

    tnpxxsheepdog Notable Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Posts:
    350
    Minecraft User:
    TNPXXSHEEPDOG
    Oh awesome. Going to have to get it then! Thank you! Good luck on the new API! Stick with it and don't give up on it!
  13. freshkitty?
    Offline

    freshkitty? Active Member

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    54
    Minecraft User:
    DaMelon
    OK, so when I type /pwgm set creative (blahblahblah) it responds something like "world dies not exist". This is simple enough, I just go into the world and type the command again, but with no world name. My real problem is that the exempt feature was not working for me. I installed the newest version, then exempted myself and turned my gamemode to creative the normal way. I came back on after the reconnect and I was still in survival. Hope thereis a fix for this! -freshkitty?
  14. tschrock
    Offline

    tschrock New Member Plugin Developer

    Joined:
    May 3, 2014
    Posts:
    22
    Plugins:
    3
    Minecraft User:
    tschrock
    World names are case-sensitive. That means "World1" is different than "world1".

    I finally figured out what was happening: the exclude/include commands aren't saving in the config properly. You can edit the config manually and add yourself to the list.

    It should look something like this:
    excludedPlayers:
    - yourname
    - afriend
    - someoneelse
    - etc
    freshkitty? likes this.
  15. freshkitty?
    Offline

    freshkitty? Active Member

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    54
    Minecraft User:
    DaMelon
    Thanks! I'll go do that, I wasn't checking the config. When you said the worlds were case sensitive, I was doing caps and underscores and everything. Oh well, it doesn't matter. I can till go to the world and change it from there.
  16. Toom_Raider
    Offline

    Toom_Raider New Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    20
    Thanks man, it works now.
    But please do fix the problem of excluding people with commands because its anoying to have to restart the server just so someone can be excluded.
  17. Kavin
    Offline

    Kavin New Member

    Joined:
    Apr 1, 2014
    Posts:
    14
    Minecraft User:
    Cavemanrockx
    Man i have given up i tried everything i cant exclude myself and everytime i restart server the config resets
  18. Toom_Raider
    Offline

    Toom_Raider New Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    20
    First shut down the server, then edit the config. Also copy the whole config text before closing. The config should look like this:

    excludedPlayers:
    - yourname
    - afriend
    - someoneelse
    - etc
  19. Kavin
    Offline

    Kavin New Member

    Joined:
    Apr 1, 2014
    Posts:
    14
    Minecraft User:
    Cavemanrockx
    Thanks

    What do i do with this ~
    When i open config i saw
    Excluder player
    - ~
  20. tschrock
    Offline

    tschrock New Member Plugin Developer

    Joined:
    May 3, 2014
    Posts:
    22
    Plugins:
    3
    Minecraft User:
    tschrock
    this ~
    just means that there's nothing there (it's null),
    you can just delete that line, or leave it, it doesn't really matter.

Share This Page

Advertisement