Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MSpawns v1.4

Easily set spawns for each world.

  1. codmadnesspro
    Offline

    codmadnesspro Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 11, 2013
    Posts:
    551
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Codmadnesspro
    Can you add a feature to stop use of using /setspawn and /sethub in the config so you can turn it on and off?
  2. iksaku
    Offline

    iksaku Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,130
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iksaku
    Why don't you only remove the permission node for those commands?
    EvolSoft likes this.
  3. EvolSoft
    Offline

    EvolSoft Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 10, 2014
    Posts:
    821
    Plugins:
    15
    Minecraft User:
    Flavius12
    Aliases done! :D
  4. EvolSoft
    Offline

    EvolSoft Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 10, 2014
    Posts:
    821
    Plugins:
    15
    Minecraft User:
    Flavius12
    Exact :)
    Remove permission nodes directly to users
  5. SteffenBosker
    Offline

    SteffenBosker New Member

    Joined:
    Nov 4, 2014
    Posts:
    15
    Minecraft User:
    Blak
    I need that you can add more spawns in an world, that you have to give it a name. So they can spawn to Parkour and other games. Is this possible?
  6. EvolSoft
    Offline

    EvolSoft Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 10, 2014
    Posts:
    821
    Plugins:
    15
    Minecraft User:
    Flavius12
    Why don't you use a warp plugin like SimpleWarp?
  7. SteffenBosker
    Offline

    SteffenBosker New Member

    Joined:
    Nov 4, 2014
    Posts:
    15
    Minecraft User:
    Blak
    Because with warp people can't warp because they need the permission. And I know that I have to change it with the Xpermission plugin, but nobody can tell how it works. So I am looking for an alternative
  8. EvolSoft
    Offline

    EvolSoft Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 10, 2014
    Posts:
    821
    Plugins:
    15
    Minecraft User:
    Flavius12
  9. Junhua
    Offline

    Junhua Active Member

    Joined:
    Dec 2, 2014
    Posts:
    102
    Minecraft User:
    Pro1000
    When we do /hub on other worlds, will get an error saying world not found.
  10. EvolSoft
    Offline

    EvolSoft Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 10, 2014
    Posts:
    821
    Plugins:
    15
    Minecraft User:
    Flavius12
    I will check this bug and fix it ;)
    Thank you for bug report :)
  11. Mat
    Offline

    Mat Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jun 15, 2014
    Posts:
    179
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    matcracker
    I haven't got problemi with /hub in a other worlds... I'm sure that is a conflict with other your plugins @Junhua
    EvolSoft likes this.
  12. EvolSoft
    Offline

    EvolSoft Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 10, 2014
    Posts:
    821
    Plugins:
    15
    Minecraft User:
    Flavius12
    I think too! ;)
  13. TonyDroidd
    Offline

    TonyDroidd Active Member

    Joined:
    Sep 6, 2014
    Posts:
    180
    Minecraft User:
    TonyDroidd
    I do "/sethub" in lobby word, and when i enter to other world and type "/hub" the console says 'No world found.'
  14. EvolSoft
    Offline

    EvolSoft Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 10, 2014
    Posts:
    821
    Plugins:
    15
    Minecraft User:
    Flavius12
    Can you send me the data folder of MSpawns in chat?
  15. mijie
    Offline

    mijie New Member

    Joined:
    Nov 21, 2014
    Posts:
    21
    Minecraft User:
    Jijie
    can you fix for alias? i use simple auth plugins. so went i join the server with out any /login, i can use the alias to go to other world. went make like this many time, player will void and the tap respawn without any /login. so after that they dont have to login to play. its mean it got hacked. so if they using other name, like op name or staff, they will able to play with doing alias to go other world many time to get void. so can you please fix the alias so player can use the alias after they /login the server. sorry im not good at english. thanks
  16. EvolSoft
    Offline

    EvolSoft Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 10, 2014
    Posts:
    821
    Plugins:
    15
    Minecraft User:
    Flavius12
    OK thank you for report :)
  17. mijie
    Offline

    mijie New Member

    Joined:
    Nov 21, 2014
    Posts:
    21
    Minecraft User:
    Jijie
    Thanks.. how long it will be fix? Becouse im using your plugins so much and this plugins is importand to me. :p
  18. EvolSoft
    Offline

    EvolSoft Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 10, 2014
    Posts:
    821
    Plugins:
    15
    Minecraft User:
    Flavius12
    I'll try to release the update as soon as possible but now I'm on holiday until 5th June
  19. TonyDroide
    Offline

    TonyDroide Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jun 5, 2015
    Posts:
    122
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    TonyDroidd
    'Force-Hub' does not work:(
  20. EvolSoft
    Offline

    EvolSoft Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 10, 2014
    Posts:
    821
    Plugins:
    15
    Minecraft User:
    Flavius12
    You must set the hub at first (/sethub)
    Then, if you updated MSpawns, make sure you deleted the old config

Share This Page

Advertisement