Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Solved MOTD

Comments in 'Plugin Development' started by JackboyPlay, Mar 17, 2016.

  1. JackboyPlay
    Offline

    JackboyPlay Active Member

    Joined:
    Apr 25, 2015
    Posts:
    507
    Minecraft User:
    JackboyPlay
    How can I set the motd?
  2. MichaelM04
    Offline

    MichaelM04 Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 12, 2015
    Posts:
    213
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Michael
    Primus and GamerXzavier like this.
  3. Nawaf_Craft1b
    Offline

    Nawaf_Craft1b Active Member Plugin Developer

    Joined:
    May 8, 2015
    Posts:
    232
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Nawaf_Craft1b
    PHP:
    $name "Your Name";
    $this->getServer()->getNetwork()->setName($name);
    JackboyPlay likes this.
  4. Primus
    Offline

    Primus Notable Member

    Joined:
    Apr 7, 2015
    Posts:
    1,470
    Minecraft User:
    PrimusLV
    Nawaf_Craft1b likes this.
  5. MichaelM04
    Offline

    MichaelM04 Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 12, 2015
    Posts:
    213
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Michael
    Indeed but many prefer already done plugins even though they post in
    "Plugin Development"
    Doesn't make any sense but it's been the case many times.

    Also i post just for them to look at the code of the existing plugin to solve there question and fix there problem ;)
    Primus likes this.
  6. JackboyPlay
    Offline

    JackboyPlay Active Member

    Joined:
    Apr 25, 2015
    Posts:
    507
    Minecraft User:
    JackboyPlay
    Your Post isn't very useful and out useful is the post from @Nawaf_Craft1b
    Nawaf_Craft1b likes this.

Share This Page

Advertisement