Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MineReset 2.1

Powerful mine reset tool

  1. BlueCraft
    Offline

    BlueCraft New Member

    Joined:
    May 20, 2014
    Posts:
    30
    Minecraft User:
    BlueCraft
    How to create a mine that like half stone half diamond half?
  2. matthijspc
    Offline

    matthijspc New Member

    Joined:
    Apr 23, 2014
    Posts:
    43
    Minecraft User:
    matthijspc
    /mine set <name> 1 50 56 50

    do anybody have an answerd on my question?
  3. BlueCraft
    Offline

    BlueCraft New Member

    Joined:
    May 20, 2014
    Posts:
    30
    Minecraft User:
    BlueCraft
    Because im making a like in the prison server
  4. BlueCraft
    Offline

    BlueCraft New Member

    Joined:
    May 20, 2014
    Posts:
    30
    Minecraft User:
    BlueCraft
    Thx
  5. matthijspc
    Offline

    matthijspc New Member

    Joined:
    Apr 23, 2014
    Posts:
    43
    Minecraft User:
    matthijspc
  6. SuperMiner
    Offline

    SuperMiner New Member

    Joined:
    May 26, 2014
    Posts:
    9
    Minecraft User:
    jhenson01901
    it doesnt reset the mine on my server,even if i restart the server,it still not resetted.It didnt crash the server.
  7. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Did you run /mine reset <NAME>
  8. SuperMiner
    Offline

    SuperMiner New Member

    Joined:
    May 26, 2014
    Posts:
    9
    Minecraft User:
    jhenson01901
    I noticed that it doesnt reset the mine if you dont put the block id in the /mine set command.Can anyone tell me what are the ids of these:

    Netherrack
    Block of Quartz
    Block of Diamond
    Diamond Ore
    Redstone Ore
    Iron Ore
    Block of Iron
    Lapis Lazuli Ore
    Lapis Lazuli Block

    P.S. I am making a mixed mine, thats why there are so many blocks in the list.
  9. SuperMiner
    Offline

    SuperMiner New Member

    Joined:
    May 26, 2014
    Posts:
    9
    Minecraft User:
    jhenson01901
    Yes i did,10 times until i realized that i didnt put the ids of the block in the /mine set command.
  10. Andrey Nazarchuk
    Offline

    Andrey Nazarchuk Active Member

    Joined:
    Dec 30, 2013
    Posts:
    332
    Minecraft User:
    digita1eclipse
    Would this work if you set the positions around a spleef and then reset it?
  11. Darunia18
    Offline

    Darunia18 Staff Member Sectional Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    754
    Plugins:
    2
    Minecraft User:
    Darunia18
    http://lmgtfy.com/?q=minecraft block ids
  12. SuperMiner
    Offline

    SuperMiner New Member

    Joined:
    May 26, 2014
    Posts:
    9
    Minecraft User:
    jhenson01901
    Darunia18 likes this.
  13. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Yeah, it would add an unnecessary layer of complication though.
  14. SuperMiner
    Offline

    SuperMiner New Member

    Joined:
    May 26, 2014
    Posts:
    9
    Minecraft User:
    jhenson01901
    No its actually easy.The spleef arena's circle,so make a square around the arena,now go to one corner and set first position there and just do it again on the corner(if you set first position at top-left,do second position at bottom-right corner)Now do /mine create Spleef.Once it says,"Mine created!",do /mine set Spleef <id of snow block>.And there you go. You can reset your arena once a match is finished.
  15. SuperMiner
    Offline

    SuperMiner New Member

    Joined:
    May 26, 2014
    Posts:
    9
    Minecraft User:
    jhenson01901
    Which is totally complex,based on my other post.
  16. Andrey Nazarchuk
    Offline

    Andrey Nazarchuk Active Member

    Joined:
    Dec 30, 2013
    Posts:
    332
    Minecraft User:
    digita1eclipse
    Oh so it does not save whats bettween the positions set?
  17. SuperMiner
    Offline

    SuperMiner New Member

    Joined:
    May 26, 2014
    Posts:
    9
    Minecraft User:
    jhenson01901
    No it saves it if you do /mine set <name> <id of block> <percent>.If you didn't do /mine set,it would totally NOT save it
  18. Andrey Nazarchuk
    Offline

    Andrey Nazarchuk Active Member

    Joined:
    Dec 30, 2013
    Posts:
    332
    Minecraft User:
    digita1eclipse
    Oh so if the spleef was made of diamond glass and snow you could just have it save the snow and replace it?
  19. SuperMiner
    Offline

    SuperMiner New Member

    Joined:
    May 26, 2014
    Posts:
    9
    Minecraft User:
    jhenson01901
    yeah but you have to be in the server to know when to reset it
  20. Andrey Nazarchuk
    Offline

    Andrey Nazarchuk Active Member

    Joined:
    Dec 30, 2013
    Posts:
    332
    Minecraft User:
    digita1eclipse
    Oh thats awesome!
    Ill just use time commander or taptodo
    Last edited: May 29, 2014

Share This Page

Advertisement