Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MineReset 2.1

Powerful mine reset tool

  1. Superbaby
    Offline

    Superbaby New Member

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Posts:
    6
    Minecraft User:
    YT_Super_Playz_
    How do you reset it automatic without staff in server
  2. minebuilder0110
    Offline

    minebuilder0110 Notable Member

    Joined:
    Dec 8, 2014
    Posts:
    485
    Minecraft User:
    Apparitional
    There is a plugin for that. It will take around 5 minutes to find that.
  3. Shadow166
    Offline

    Shadow166 New Member

    Joined:
    Nov 20, 2015
    Posts:
    33
    Minecraft User:
    Shadow166
    When I use Mine Reset on php7 or php5 it breaks when I restart the server!! help!!
  4. minebuilder0110
    Offline

    minebuilder0110 Notable Member

    Joined:
    Dec 8, 2014
    Posts:
    485
    Minecraft User:
    Apparitional
    Show us the error.
  5. Shadow166
    Offline

    Shadow166 New Member

    Joined:
    Nov 20, 2015
    Posts:
    33
    Minecraft User:
    Shadow166
    My console

    Attached Files:

  6. minebuilder0110
    Offline

    minebuilder0110 Notable Member

    Joined:
    Dec 8, 2014
    Posts:
    485
    Minecraft User:
    Apparitional
    Perhaps you have made an area in the config on invalid world? In other words, you might have a mine for a world that does not exist.
  7. Shadow166
    Offline

    Shadow166 New Member

    Joined:
    Nov 20, 2015
    Posts:
    33
    Minecraft User:
    Shadow166
    That might be it! Thanks for the quick reply
  8. XxMCProKillerxX
    Offline

    XxMCProKillerxX New Member

    Joined:
    Apr 12, 2016
    Posts:
    6
    Minecraft User:
    XxMCProKillerxX
    What are the permission nodes?
    I would like to know.
  9. Andrew33212
    Offline

    Andrew33212 New Member

    Joined:
    Apr 27, 2016
    Posts:
    37
    Minecraft User:
    Andrew33212
    This is the worst plugin ever had it for my prison sever and just stop working out of no where after I restarted my sever so I had to wipe my sever and lost everything once again I downloaded it and was working fine until I restarted me sever give a 1 star !!!!!!
  10. Andrew33212
    Offline

    Andrew33212 New Member

    Joined:
    Apr 27, 2016
    Posts:
    37
    Minecraft User:
    Andrew33212
    When will u update it for php7
  11. luke7153
    Offline

    luke7153 Active Member

    Joined:
    Jun 9, 2016
    Posts:
    26
    Minecraft User:
    luke7153
    try this

    Attached Files:

  12. Andrew33212
    Offline

    Andrew33212 New Member

    Joined:
    Apr 27, 2016
    Posts:
    37
    Minecraft User:
    Andrew33212
    I'm with VG I can't important forlders the plugin has to be on pocket mine plugins
  13. luke7153
    Offline

    luke7153 Active Member

    Joined:
    Jun 9, 2016
    Posts:
    26
    Minecraft User:
    luke7153
    You are going to have to be a bit more clear
  14. Andrew33212
    Offline

    Andrew33212 New Member

    Joined:
    Apr 27, 2016
    Posts:
    37
    Minecraft User:
    Andrew33212
    I can't take that file and put it in my sever folder I do it thought my console so u would have to tell me it's name then I would look it up in the plugins
  15. luke7153
    Offline

    luke7153 Active Member

    Joined:
    Jun 9, 2016
    Posts:
    26
    Minecraft User:
    luke7153
    I'm still not 100% understanding what you are saying, but what I hear is that you are not able to use the file I sent you in your plugins folder, which is strange because it is a .phar file which should work. That file was not updated by the editor, so maybe wair for Falk to properly update TapToDo and try his. Because I'm not sure what you are saying, that file works fine for me.
  16. Andrew33212
    Offline

    Andrew33212 New Member

    Joined:
    Apr 27, 2016
    Posts:
    37
    Minecraft User:
    Andrew33212
    My mine reset plugin has stop I ran a prison sever and I need help ASAP I delete the mines in the mine reset yml and it was working then when I reset the sever it just has stop working there's no errors in the console and when I type /mine nothing comes up not even this isn't a command
  17. Groin
    Offline

    Groin New Member

    Joined:
    Jan 29, 2016
    Posts:
    36
    Minecraft User:
    MinecraftVn
    Please fix it!

    [Server] [06:43:19] [Server thread/CRITICAL]: Unhandled exception executing command 'mine reset A' in mine: Call to undefined method pocketmine\level\format\generic\GenericChunk::toBinary()
    [Server] [06:43:19] [Server thread/CRITICAL]: Error: "Call to undefined method pocketmine\level\format\generic\GenericChunk::toBinary()" (EXCEPTION) in "/MineReset_v2.0.1.phar/src/minereset/Mine" at line 44
  18. archie426
    Offline

    archie426 Active Member

    Joined:
    Apr 26, 2015
    Posts:
    193
    Minecraft User:
    archie426
    Please use the new forums for this (https://forums.pmmp.io)

Share This Page

Advertisement