Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MineReset 2.1

Powerful mine reset tool

  1. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Last edited: Dec 21, 2016
    ID3SGAMER and iJoshuaHD like this.
  2. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
    it would be awesome but, it crashes my server doing the /mine pos1 command. pls fix the crash. thanks :)
  3. JassperBeastHD
    Offline

    JassperBeastHD Banned

    Joined:
    Aug 27, 2013
    Posts:
    436
    Minecraft User:
    JassperBeastHD
    Theres a miss speeled code
  4. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    That doesn't happen for me, could you give me the crash log. If you misspell any of the commands it will default back to the command help list which is broken, that would cause a crash.
  5. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    That will only affect using the command listing
  6. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
  7. TAE_DAWG
    Offline

    TAE_DAWG New Member

    Joined:
    Nov 17, 2013
    Posts:
    3
    Minecraft User:
    TAE
    Wow just Wow. AWSOME PLUGIN NOW I CAN HAVE A MINE AND NO-ONE ASKING FOR STUFF cREATIVE!!!!
    Falk likes this.
  8. MegaSamNinja
    Offline

    MegaSamNinja Active Member

    Joined:
    Sep 13, 2013
    Posts:
    138
    Minecraft User:
    Bamuel
    It is a wonderful plugin but if you can

    ADD/FIX THESE

    add timer ( so every 15 min it will auto reset)
    fix the /mine pos1-pos2 to accurate
    fix that some blocks wont become ID 0 or AIR
    matija1313 likes this.
  9. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Wait so you just copied the known issues into a report :)
    • Timer isn't practical and you can use autocommandbot, I may add it eventually
    • The pos1 and pos2 and as accurate as possible at this time
    • The skipped blocks is a weakness in PocketMine or the PHP, there is no code that would cause it in my script
    Last edited: Nov 28, 2013
  10. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
    how do you use this? this is kinda useless because i dont know how to edit the blocks that should be present after the mine set. it took me decades to figure it out but still cant. ... ..

    any nicer tut not broader tutorial pls.
  11. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    I'm going to try to make a video but I am studying for my midterms and that takes time.
    tristan gybels likes this.
  12. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    With this plugin you have to make specific mines and then reset them by running a command, I may make a plugin that resets ores everywhere on the map
  13. TAE_DAWG
    Offline

    TAE_DAWG New Member

    Joined:
    Nov 17, 2013
    Posts:
    3
    Minecraft User:
    TAE
    U USE /mine pos1 on ground go to other Conroe dig down 10-20 your choice do /mine pos2
    Use /mine create (name) then use /mine set 1 50 56 50
    That equels half stone half diamond_ore mine. Now do /mine reset (name)
    I shaped I helped. xD
  14. TAE_DAWG
    Offline

    TAE_DAWG New Member

    Joined:
    Nov 17, 2013
    Posts:
    3
    Minecraft User:
    TAE
    I JUST HAVE TO SAY WOW AGAIN I LOVE THIS PLUGIN!!!! :)
    Falk likes this.
  15. AJV2010
    Offline

    AJV2010 New Member

    Joined:
    Nov 4, 2013
    Posts:
    17
    Minecraft User:
    AJV2010
    Falk where do you test the Plugins ? Can i help you on that ?
  16. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    I test plugins on my local server set: I have a 1.3.10, 1.3.9 and One with PocketEssentials src change. My test servers aren't forwarded though.
    Last edited: May 6, 2017
    tristan gybels likes this.
  17. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Yes, just the larger the area the more power resetting it will take
  18. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
    i still cant figure how it works out .. pls help . thanks
  19. Falk
    Offline

    Falk Staff Member Global Moderator

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,706
    Plugins:
    22
    Minecraft User:
    Falkirknh
    Sorry, I have exams so I can't make a video now. Just set the two positions, create the mine, set the ratio and then reset.
  20. JerryTheCrafter
    Offline

    JerryTheCrafter New Member

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Posts:
    1
    Minecraft User:
    JerrythePro
    Looks great can't wait to try it out :)

Share This Page

Advertisement