Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Question MCPE 0.12.x compatible PocketMine

Comments in 'General Discussion' started by Jazzwhistle, Sep 7, 2015.

  1. Driesboy1
    Offline

    Driesboy1 Active Member

    Joined:
    Oct 28, 2015
    Posts:
    102
    Minecraft User:
    Driesboy
    It is a pocketmine forum
    Not a forum for katana
  2. WizardGamerVNS
    Offline

    WizardGamerVNS New Member

    Joined:
    Oct 20, 2015
    Posts:
    5
    Minecraft User:
    WizardGamerVNS
    what name's plugin for pocketmine' When i twice item on screen in mcpe! Item will work with effect! Wut name this Plugin???
    Last edited: Oct 31, 2015
  3. JackboyPlay
    Offline

    JackboyPlay Active Member

    Joined:
    Apr 25, 2015
    Posts:
    507
    Minecraft User:
    JackboyPlay
  4. Muqsit
    Offline

    Muqsit Active Member

    Joined:
    Sep 9, 2015
    Posts:
    175
    Minecraft User:
    Muqsit
  5. WizardGamerVNS
    Offline

    WizardGamerVNS New Member

    Joined:
    Oct 20, 2015
    Posts:
    5
    Minecraft User:
    WizardGamerVNS
    Last edited: Nov 1, 2015
  6. fycarman
    Offline

    fycarman Active Member

    Joined:
    Mar 31, 2015
    Posts:
    75
    Minecraft User:
    Fycarman06
    You can use my plugin InventoryCommand. Set in the config the item and the command effect {player} <effect> <time> <amplifier>
    Btw,we are off-topic
  7. RickyHoliday
    Offline

    RickyHoliday New Member

    Joined:
    Nov 5, 2015
    Posts:
    1
    Minecraft User:
    RickyHoliday
    Is there a fork that supports building and crafting?
  8. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag

Share This Page

Advertisement