Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Question MCPE 0.12.x compatible PocketMine

Comments in 'General Discussion' started by Jazzwhistle, Sep 7, 2015.

  1. PhoenixChicken
    Offline

    PhoenixChicken Active Member

    Joined:
    Sep 7, 2015
    Posts:
    41
    Minecraft User:
    Phoenix_Chicken
    Yea...... Lifeboat the selfish pig....Not sharing their wonderous crafting thingies. =P

    Though I gues we're better off than them, becase the chests don't show up, which means you can't collect gear or stuff to craft with.

    Poor Lifeboat =P
    Taha_The_Hacker likes this.
  2. PhoenixChicken
    Offline

    PhoenixChicken Active Member

    Joined:
    Sep 7, 2015
    Posts:
    41
    Minecraft User:
    Phoenix_Chicken
    Well, a survival server can't work right without freakin' CRAFTING !!!!
    Taha_The_Hacker likes this.
  3. PocketKiller
    Offline

    PocketKiller Notable Member

    Joined:
    Jul 20, 2015
    Posts:
    741
    Last edited: Sep 29, 2015
  4. Intyre
    Offline

    Intyre Staff Member PocketMine Team

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Posts:
    118
    Minecraft User:
    Intyre
    Potato likes this.
  5. Legoboy0215
    Offline

    Legoboy0215 Notable Member

    Joined:
    Nov 1, 2014
    Posts:
    1,724
    Minecraft User:
    Legoboy0215
  6. Potato
    Offline

    Potato New Member

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Posts:
    10
    Minecraft User:
    Tyler_Tot
  7. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,294
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
  8. linuzo
    Offline

    linuzo Active Member

    Joined:
    May 11, 2014
    Posts:
    50
    Minecraft User:
    LINUZO

    This is meant to be for Minigame servers only... Crafting and Building is NOT supported on this fork of pocketmine because it is not needed for minigame servers.. Please read the info before posting bugs and stuff about it.. This is not my creation this is created by WilliamTDR and his team.. I simply just compiled a phar that everyone was requesting.. Thats all .
  9. WillotheBlessed
    Offline

    WillotheBlessed Active Member

    Joined:
    Sep 17, 2014
    Posts:
    69
    Minecraft User:
    will
    I was not criticizing you or the server, just sharing information about my experience so that others may learn from it.
  10. lucasvitegui
    Offline

    lucasvitegui Active Member

    Joined:
    Apr 18, 2015
    Posts:
    191
    Minecraft User:
    lucasviteguiBR
    Could you do it for EconomyLand ?
  11. Martin77Epic
    Offline

    Martin77Epic Banned

    Joined:
    Mar 6, 2015
    Posts:
    164
    Minecraft User:
    CookieMonsterPE
    i need a start cmd
  12. PhoenixChicken
    Offline

    PhoenixChicken Active Member

    Joined:
    Sep 7, 2015
    Posts:
    41
    Minecraft User:
    Phoenix_Chicken
    Ummmm... I- How exactly do I install the pocketmine 1.6 phars? If I replace them with the original, it crashes, and sends a massive error message. If I try to flat-out put it in the folder, then it doesn't work.
  13. jevgenysv
    Offline

    jevgenysv New Member

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Posts:
    4
    Minecraft User:
    jevgenysv
    When replased 12.1 work, but no mobs and have any problems with craft.
  14. PhoenixChicken
    Offline

    PhoenixChicken Active Member

    Joined:
    Sep 7, 2015
    Posts:
    41
    Minecraft User:
    Phoenix_Chicken
  15. jevgenysv
    Offline

    jevgenysv New Member

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Posts:
    4
    Minecraft User:
    jevgenysv
    Install
    Development build 1.5dev 「活発(Kappatsu)フグ(Fugu)」
    The build 1261 using API 1.12.0
    rename
    pocketmine-mp-1.6dev.phar to
    PocketMine-MP.phar
    replace in folder ...\pocketmine\PocketMine-MP and start server
  16. RDC
    Offline

    RDC New Member

    Joined:
    Sep 10, 2015
    Posts:
    3
    Minecraft User:
    RDC
  17. Jazzwhistle
    Offline

    Jazzwhistle Notable Member

    Joined:
    Dec 27, 2014
    Posts:
    364
    Minecraft User:
    Awzaw
    Last edited: Oct 20, 2015
  18. WizardGamerVNS
    Offline

    WizardGamerVNS New Member

    Joined:
    Oct 20, 2015
    Posts:
    5
    Minecraft User:
    WizardGamerVNS
    hi! im new! please help me how to fix bug Hunger Bar ?? Im download Katana and put it in pocketmine folder and change name is ' Pocket-Mine.Phar' and run ! But Hunger Bar not Working?? why hunger bar not working ?? Please help me! Thank so much :)
  19. k3ithkfng
    Offline

    k3ithkfng Active Member

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Posts:
    91
    Minecraft User:
    K3ith
    Duh, you don't compile Katana into a phar and run it as PocketMine. Katana and PocketMine are two separate things. You run Katana exactly how you run PocketMine, press the start file and it starts Katana up. Katana was designed to be run from the source.
    Off-Topic: My 100th post! Yay! ✌️
    Muqsit likes this.
  20. Muqsit
    Offline

    Muqsit Active Member

    Joined:
    Sep 9, 2015
    Posts:
    175
    Minecraft User:
    Muqsit
    I recommend you NOT to use katana or you will make another hundred threads saying why chests and signs don't appear, why players keep crashing etc.

Share This Page

Advertisement