Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MagicTelePortal 1.3.2

Very EASY to use portal

  1. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    I can not recreate this bug.

    What version of PocketMine are you using? What plugins (with versions) do you have installed?

    What type of portal are you creating? i.e. FastTransfer? World Teleport, World Teleport with coordinates? Same world teleport (with different coordinates), etc? What command was used to create the portal?
  2. vvzar
    Offline

    vvzar New Member

    Joined:
    Mar 21, 2015
    Posts:
    40
    portal type is World Teleport

    LIAB v1.0.0, Pundler v1.4.1, FactionsPro v1.2.0, FastTransfer v1.0.1, iProtector v3.1a, PlayerStats v2, ChestRefill v1.0.1, EconomyJob v2.0.3, MineReset v2.0.3, FireBlade v1.0.1, SignShop v0.9.2, SpawnMgr v1.1.0, AutoUpdater v1.1, CommandSigns v2, ManyWorlds v1.3.4, SimpleAuth v1.7.0, mcg76_Spleef v1.5.5, LocalChat v1.2.0, MagicTelePortal v1.2.0, EconomyAPI v2.0.7, PurePerms v1.1.0, ChopTree v0.2, WorldEditArt v1.0.0_beta_dev_#048, JoinEffect v0.5, EconomySell v2.0.5, DevTools v1.10.0, LimitHeight v1.1, EconomyAirport v2.0.4, PureChat v1.2.5, EconomyUsury v1.0.0, SimpleAuthHelper v1.2.1, EconomyCasino v2.0.1, SignWarp v1.3.2, EconomyAuction v2.0.2, EconomyLand v2.0.7, EconomyProperty v2.0.4, EconomyTax v2.0.2, EconomyShop v2.0.5, KillRate v1.0.2, BattleKits v1.0.4
    version
    12:34:12 [INFO] This server is running PocketMine-MP 1.5dev-1153 「活発(Kappatsu)フ グ(Fugu)」 implementing API version 1.12.0 for Minecraft: PE v0.11.0 alpha build 11 (protocol version 26)
  3. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    You are using version 1.5 of Pocketmine. Unfortunately I don't have MCPE 0.11 myself so I can not test it.

    I do some tests running PM1.5 and Specter. But I can't really test it myself.
  4. vvzar
    Offline

    vvzar New Member

    Joined:
    Mar 21, 2015
    Posts:
    40
    May be teleportation does not just repeat. Because, in second way, I just moved to spawn point in destination world. And in the chat I can see "Teleporting.." word twice.
  5. Lugia
    Offline

    Lugia New Member

    Joined:
    Mar 24, 2015
    Posts:
    14
    Minecraft User:
    Consapiii
    I want to make a maze minigames so I use this command /mtp maze but it wont work. It said invalid target for portal. I don't know why. Please help
  6. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    Does the world "maze" exists? Can you teleport to that world?
  7. DestroyerofDeq
    Offline

    DestroyerofDeq Active Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    92
    Minecraft User:
    DestroyerofDeq
    great plugin, like the idea of making it easy, but the only problem i have is that it creates the portal, as soon as i walk through it it says teleporting... then i get disconnected, i log back in, not teleported to the destination and the server gets really laggy.
  8. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    This doesn't happen to me at all. I have tested under 1.4 and 1.5.
    btw this creates flowing water by default which requires a good sized server. You could switch the water block to something else.
  9. Jazzwhistle
    Offline

    Jazzwhistle Notable Member

    Joined:
    Dec 27, 2014
    Posts:
    364
    Minecraft User:
    Awzaw
    Very nice... but the server transfer function is unusable on PM 1.5 until always spawn is fixed. Everyone a player comes back into the server from which they Teleported, they go right back to the portal... And transfer to the other server again!
  10. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    Ah... makes sense. Let me see if I can change the player spawn when they transfer.
    Jazzwhistle likes this.
  11. Jazzwhistle
    Offline

    Jazzwhistle Notable Member

    Joined:
    Dec 27, 2014
    Posts:
    364
    Minecraft User:
    Awzaw
    That would be fantastic, then we wouldn't need to use always spawn at all ;-)
  12. iDirtPlayzMC
    Offline

    iDirtPlayzMC Active Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Posts:
    264
    Minecraft User:
    iZenith_xPr
    Can we make like custom Portal? :< that will be cool
  13. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    Not this one. It is supposed to be easy. Custom portals are hard.
  14. iDirtPlayzMC
    Offline

    iDirtPlayzMC Active Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Posts:
    264
    Minecraft User:
    iZenith_xPr
    can u make one that we can like select position ? xP
  15. iDirtPlayzMC
    Offline

    iDirtPlayzMC Active Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Posts:
    264
    Minecraft User:
    iZenith_xPr
    and what happen if i customize it with worldedit???
  16. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    Not sure what you mean. Maybe you should fork in GitHub, that way you could implement yourself.
  17. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    I can not recreate this issue.
  18. CleeWarrior
    Offline

    CleeWarrior New Member

    Joined:
    Jun 1, 2015
    Posts:
    6
    Minecraft User:
    HairyBrine
    Hi,

    I think this plugin is great and easy to use.

    I am running the latest development build of pocketmine and I too am having the teleport twice issue.

    I notice also that the console reports Raklib Thread #4440 Blocked (then the IP address of the player teleporting) for 5 seconds.

    This has only started since using the development builds for the updated Pocket Edition so I am unsure what is causing the problem.

    I thought I would report it just in case the plugin needs a tweak for the latest build. I recognise it might not be the plugin so it's just an f.y.i.

    In case it matters I also run the MSpawns plugin.

    -----------
    Update

    The Pocketmine version I have is 1.5dev-1222

    I just stripped all the plugins from the plugin directory and left MagicTeleportal as the only plugin.

    I created a new portal to my world called creative1 by /mtp creative1 .

    The teleport definitely takes place twice as you can move from the teleported spawn point you just arrived at and you get teleported again back to the same point. Teleporting gets displayed twice also.

    The console reports:- [NOTICE] [RakLib Thread #4484] Blocked (player IP address) for 5 seconds

    This takes place on a world to world teleport in my case.

    I hope this information is of help as the question of a plugin clash has been removed.
    Thanks.
    Last edited: Jun 7, 2015
  19. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    Thanks this was useful.
  20. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17

Share This Page

Advertisement