Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

LiveSigns 1.2.1

Signs and floating text that change contents (e.g. twitter?)

  1. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    aliuly submitted a new plugin:

    LiveSigns - Signs and floating text that change contents (e.g. twitter?)

    Read more about this plugin...
  2. iDirtPlayzMC
    Offline

    iDirtPlayzMC Active Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Posts:
    264
    Minecraft User:
    iZenith_xPr
    How do I add colour code on it ? do I use &[?] or ยง[?]
  3. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    The second one. &I won't work. Also make sure that it is in raw mode otherwise it will try to word wrap.
  4. iDirtPlayzMC
    Offline

    iDirtPlayzMC Active Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Posts:
    264
    Minecraft User:
    iZenith_xPr
    But then its error with pocketmine config..
  5. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    Don't put it in the yml. You should place it in a file or on a website.
  6. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    For the people who just want to know how to place a FloatingText with the Top players?



    This assumes that you are using the default config files (LiveSign id: php points to tops.php, tops.php generates rankings).
  7. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    This is a basic tutorial on how all of this works:


    Of course these are just the basics... The tutorial doesn't covert dynamic feeds (files, web sites, RSS feeds, twitter, etc). Nor how to use the config files.
  8. iDirtPlayzMC
    Offline

    iDirtPlayzMC Active Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Posts:
    264
    Minecraft User:
    iZenith_xPr
    Can you not make like PurePerms? replacing {COLORS} instead of & or colors just doesnt work on signs config?
  9. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
  10. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    aliuly updated LiveSigns with a new update entry:

    Update 2

    Read the rest of this update entry...
  11. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    The latest update have {colors} variables.

    Also for owners of multiple servers it now have query support to show how busy are the other servers.
  12. iDirtPlayzMC
    Offline

    iDirtPlayzMC Active Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Posts:
    264
    Minecraft User:
    iZenith_xPr
    awesome !!
  13. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    If it works for you, don't forget to add a review.
  14. iDirtPlayzMC
    Offline

    iDirtPlayzMC Active Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Posts:
    264
    Minecraft User:
    iZenith_xPr
    It doesnt work... Is said error on config but i check i have no special letters or something that pocketmine cant read... ._. + all msg were from my old config and old on work fine..
  15. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    Can you post your config files? A lot of times is easier to delete the config and start fresh.

    Examples from signs.yml

    Code:
    basic1:
      type: text
      content:
      - "{RED}Welcome to"
      - "{BLUE}LiveSigns"
      - "{GOLD}TPS: {WHITE}{tps}"
    
    or

    Code:
    query:
      type: query
      content: servername,19132
    
    Last edited: Jul 2, 2015
  16. iDirtPlayzMC
    Offline

    iDirtPlayzMC Active Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Posts:
    264
    Minecraft User:
    iZenith_xPr
    Basic Normal txt
  17. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    The format is important. i.e. the "-" and the quotes.
  18. iDirtPlayzMC
    Offline

    iDirtPlayzMC Active Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Posts:
    264
    Minecraft User:
    iZenith_xPr
    OWwww i didnt put ""
  19. WoodenBarrel
    Offline

    WoodenBarrel New Member

    Joined:
    Apr 6, 2014
    Posts:
    32
    Minecraft User:
    WoodenBarrel
    Is there a tutorial on how to add this with Killrate. Eg floating text with top kills that updates?
  20. aliuly
    Offline

    aliuly Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Posts:
    1,086
    Plugins:
    17
    That's already up there a few posts up.

Share This Page

Advertisement