Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

KitPro 4.1

KitPro lets you have kits that your users can use and have fun with!

  1. Glitchmaster_PE
    Offline

    Glitchmaster_PE Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    834
    Plugins:
    8
    Minecraft User:
    Glitchmaster_PE
    Possibly
  2. MegaSamNinja
    Offline

    MegaSamNinja Active Member

    Joined:
    Sep 13, 2013
    Posts:
    138
    Minecraft User:
    Bamuel
    thanks
  3. NIM
    Offline

    NIM Active Member

    Joined:
    Nov 28, 2013
    Posts:
    74
    Minecraft User:
    NIMGamingPRO
    I think there is a problem with KitPro, I delete all configs in the PHP Coding and leave one, I change one of the names to VIP, when I do /kit VIP, it doesn't work it works as if Im doing /kit, when I change it from VIP back to soldier, it works, this is very weird. please fix it or help me!
  4. Glitchmaster_PE
    Offline

    Glitchmaster_PE Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    834
    Plugins:
    8
    Minecraft User:
    Glitchmaster_PE
    Hmm, I am not sure why this happens
  5. JassperBeastHD
    Offline

    JassperBeastHD Banned

    Joined:
    Aug 27, 2013
    Posts:
    436
    Minecraft User:
    JassperBeastHD
    How is rankpro going?
  6. Glitchmaster_PE
    Offline

    Glitchmaster_PE Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    834
    Plugins:
    8
    Minecraft User:
    Glitchmaster_PE
    Haven't worked on it in a while xD
  7. JassperBeastHD
    Offline

    JassperBeastHD Banned

    Joined:
    Aug 27, 2013
    Posts:
    436
    Minecraft User:
    JassperBeastHD
    plz do! needed badly!!
  8. Glitchmaster_PE
    Offline

    Glitchmaster_PE Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    834
    Plugins:
    8
    Minecraft User:
    Glitchmaster_PE
    I am not sure of all the inside stuff I need to do, maybe I will start working on it again
  9. MintyRS
    Offline

    MintyRS New Member

    Joined:
    Jan 29, 2014
    Posts:
    11
    Minecraft User:
    MintyRS
    Hey is there anyway you can add a timer for kits. So people don't have to die to use a different kit.
  10. Glitchmaster_PE
    Offline

    Glitchmaster_PE Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    834
    Plugins:
    8
    Minecraft User:
    Glitchmaster_PE
    Sure, but I don't know how useful that would be
  11. MintyRS
    Offline

    MintyRS New Member

    Joined:
    Jan 29, 2014
    Posts:
    11
    Minecraft User:
    MintyRS
    The use would be not only for complete pvp servers so like ever day or so u can get a VIP kit, this might add limitation options.;)
  12. 695Crew
    Offline

    695Crew New Member

    Joined:
    Mar 8, 2014
    Posts:
    10
    Minecraft User:
    Mr695Blocks
    Amazing but is there kite for op and owners?
  13. LDX
    Offline

    LDX Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Posts:
    1,397
    Plugins:
    14
  14. detective7
    Offline

    detective7 New Member

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Posts:
    41
    Minecraft User:
    misha
    help
    ---
    vip:
    Donator: false
    Items:
    - - 272
    - 0
    - 1
    - - 260
    - 0
    - 3
    - - 273
    - 0
    - 1
    - - 274
    - 0
    - 1
    - - 275
    - 0
    - 1
    - - 355
    - 0
    - 1
    - - 298
    - 0
    - 1
    - - 299
    - 0
    - 1
    - - 300
    - 0
    - 1
    - - 301
    - 0
    - 1
    dont working
  15. Aaron Sid
    Offline

    Aaron Sid New Member

    Joined:
    Mar 30, 2014
    Posts:
    4
    Minecraft User:
    ItsAaron18
    Can this also equip armor? If it can't, can you make it be able to?
  16. LDX
    Offline

    LDX Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Posts:
    1,397
    Plugins:
    14
    I'm adding that function to AdminArmor right now. Please stand by.
  17. Aaron Sid
    Offline

    Aaron Sid New Member

    Joined:
    Mar 30, 2014
    Posts:
    4
    Minecraft User:
    ItsAaron18
    Yayy. Thank You. I need it for my server! :D
  18. LDX
    Offline

    LDX Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Posts:
    1,397
    Plugins:
    14
    Hmm, KitPro only supports giving items, not exeucuting commands. Maybe use Tap To Do with AdminArmor and set a block with all the items you want in the kit and the armor you want players to have?
  19. Aaron Sid
    Offline

    Aaron Sid New Member

    Joined:
    Mar 30, 2014
    Posts:
    4
    Minecraft User:
    ItsAaron18
    I have tried that, but I have donator classes that would give you the kit and armor for the donators only.
    So the bad thing is if non-donators do the Tap To Do with the donator kit it will still give them the armor. :eek:
    I hope you can find a solution to this as soon as possible. :)
  20. matthijspc
    Offline

    matthijspc New Member

    Joined:
    Apr 23, 2014
    Posts:
    43
    Minecraft User:
    matthijspc
    please make it for API 12?

Share This Page

Advertisement