Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

iZone 2.7.1

Protect multiple zones

  1. InusualZ
    Offline

    InusualZ Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    218
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Inusu4lZ
    InusualZ updated iZone with a new update entry:

    More Commands

    Read the rest of this update entry...
  2. tnpxxsheepdog
    Offline

    tnpxxsheepdog Notable Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Posts:
    350
    Minecraft User:
    TNPXXSHEEPDOG
    So basically when you are creating the zone, you are just making a box? pos1 is one corner of the box and pos2 is the other corner and the height? Like world edit for example. Hope this makes sense. Also is there any way you can add a whitelist option to the world so to be able to build in the world you have to be added?
  3. tnpxxsheepdog
    Offline

    tnpxxsheepdog Notable Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Posts:
    350
    Minecraft User:
    TNPXXSHEEPDOG
    ok So I do /iz pos1 and then /iz pos2 or whatever the commands are (the new one su just added) and then i do /izc and it crashes the server.
  4. tnpxxsheepdog
    Offline

    tnpxxsheepdog Notable Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Posts:
    350
    Minecraft User:
    TNPXXSHEEPDOG
    Ok sorry to spam but so far NOTHING is working. I have been running servers for quite some time so I am pretty sure I am doing everything ok...
  5. InusualZ
    Offline

    InusualZ Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    218
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Inusu4lZ
    Okay, i will try to run the plugin on a server and do the basic stuff.
  6. tnpxxsheepdog
    Offline

    tnpxxsheepdog Notable Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Posts:
    350
    Minecraft User:
    TNPXXSHEEPDOG
    Please do. I really could use this plugin but when I add people, it doesn't add them and they can't build.
  7. mr.ahmad
    Offline

    mr.ahmad Banned

    Joined:
    Mar 23, 2014
    Posts:
    25
    Minecraft User:
    mr.ahmad
    update to 1.3.12 plz
  8. freshkitty?
    Offline

    freshkitty? Active Member

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    54
    Minecraft User:
    DaMelon
    I've got a problem. Whenever I type /izone create, it just comes back to me and says "[Izone] /izone create [blah blah blah blah blah] Any Help?
  9. InusualZ
    Offline

    InusualZ Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    218
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Inusu4lZ
    If you just want to do that you need to set up first the pos.

    Commands:
    Code:
    /izone pos1
    /izone pos2
    
    
    //Alias
    /iz pos1
    /iz pos2
    
    With this commands you have another method to create zones. Just execute "/iz pos1" in the start position of the zone and then "/iz pos2" at the end of the zone. Then just "/izone create" or "/izc"
  10. Sizzle44
    Offline

    Sizzle44 New Member

    Joined:
    Apr 19, 2014
    Posts:
    4
    Minecraft User:
    sizzle44
    Can you add whiteworld?
  11. InusualZ
    Offline

    InusualZ Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    218
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Inusu4lZ
    what is that!
  12. tnpxxsheepdog
    Offline

    tnpxxsheepdog Notable Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Posts:
    350
    Minecraft User:
    TNPXXSHEEPDOG
    It disables building for the whole world unless you are added to the list. Please update your plugin, it's broken severely.
  13. InusualZ
    Offline

    InusualZ Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    218
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Inusu4lZ
  14. Legomite
    Offline

    Legomite Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 8, 2013
    Posts:
    470
    Plugins:
    2
    Minecraft User:
    Legomite
  15. Legomite
    Offline

    Legomite Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 8, 2013
    Posts:
    470
    Plugins:
    2
    Minecraft User:
    Legomite
    Apparently iZone lacks the ability to block spreading liquids. Somebody spammed my protected area with water. Good thing it wasn't lava. :(
  16. freshkitty?
    Offline

    freshkitty? Active Member

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    54
    Minecraft User:
    DaMelon
    I have a problem. I tried protecting my world with izone in 2 sections. I used /izone addg (Name) friend, and it worked fine. After that, we discovered his minigame was right in between the two sections. I went into the other and typed the same thing. It said it worked, but it still wouldn't let him place there. Hope there is a solution to this! Thanks, freshkitty?
    P.S. I also tried using /izone permg (name) friend
  17. InusualZ
    Offline

    InusualZ Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    218
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Inusu4lZ
    The 2 izone have the same owner?
  18. Legomite
    Offline

    Legomite Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 8, 2013
    Posts:
    470
    Plugins:
    2
    Minecraft User:
    Legomite
    Can you fix this issue?
  19. freshkitty?
    Offline

    freshkitty? Active Member

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    54
    Minecraft User:
    DaMelon
    Yes, I am the owner of both.
  20. InusualZ
    Offline

    InusualZ Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    218
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    Inusu4lZ
    I'm having issue with that. I will try to fix that.

    Nop. There is no event to cancel that.

Share This Page

Advertisement