Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Inventory Hotbar Glitch

Comments in 'Plugin Development' started by Legoboy0215, Nov 12, 2015.

  1. Legoboy0215
    Offline

    Legoboy0215 Notable Member

    Joined:
    Nov 1, 2014
    Posts:
    1,724
    Minecraft User:
    Legoboy0215
    I am sure there was thread for a bug fix, but I can't find it. Now, when people use Win 10, you items you are holding may change rapidly. Any link or fix? I searched :p
  2. hoyinm14mc
    Offline

    hoyinm14mc Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Jun 4, 2014
    Posts:
    501
    Plugins:
    9
    Minecraft User:
    hoyinm14mc
    You'll find that you don't have this problem in Minet. That's because PHP is much slower than java or C#
  3. jojoe77777
    Offline

    jojoe77777 Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    May 28, 2015
    Posts:
    653
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    jojoe77777
    I sometimes have this problem on MCPE.
    Legoboy0215 likes this.
  4. hoyinm14mc
    Offline

    hoyinm14mc Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Jun 4, 2014
    Posts:
    501
    Plugins:
    9
    Minecraft User:
    hoyinm14mc
    Same. It's because PHP is so slow. MCPE itself uses C++ but PocketMine uses PHP. Therefore, PHP cannot handle things so fast that MCPE itself can handle.
  5. Legoboy0215
    Offline

    Legoboy0215 Notable Member

    Joined:
    Nov 1, 2014
    Posts:
    1,724
    Minecraft User:
    Legoboy0215
    Me too. Sorry for not clarifying it.
  6. Vaivez66
    Offline

    Vaivez66 Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Jun 10, 2015
    Posts:
    402
    Plugins:
    2
    So, why PocketMine still using PHP?
  7. k3ithkfng
    Offline

    k3ithkfng Active Member

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Posts:
    91
    Minecraft User:
    K3ith
    Because @shoghicp can't be bothered rewriting everything :D
    Of course, you can always use MiNET or RedstoneLamp.
    hoyinm14mc likes this.
  8. zombie_Power
    Offline

    zombie_Power Active Member

    Joined:
    Sep 7, 2015
    Posts:
    239
    Minecraft User:
    Zombie_Power
    Don't intend to use MiNET, if you don't know anything about C Sharp. There are several positive factors, but, also several negative factors. As you have listed some of the positive ones above, I will list some of negative factors which are:
    No public plugins- so, you must have to learn C# and MiNET, to create your own plugins.
    MiNET was never intended for other server, but HyPixelPE.
    Less support, whereas on Pocketmine forums, you can find several qualified developers.

    As for Redstonelamp, some of the negative factors above, also qualify for it, and the list goes on. Please research before you actually state using them.
  9. k3ithkfng
    Offline

    k3ithkfng Active Member

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Posts:
    91
    Minecraft User:
    K3ith
    Oh, I'm sorry, but I never said there weren't any bugs. Read. Of course everything has bugs and negative factors. Even PocketMine has bugs and negative factors. You just need to stop arguing without points that apply to nearly all software.
  10. zombie_Power
    Offline

    zombie_Power Active Member

    Joined:
    Sep 7, 2015
    Posts:
    239
    Minecraft User:
    Zombie_Power
    Please learn to read.... I never talked about "bugs" [yet]... Look at my points and then write....
  11. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,294
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    PHP is slow, but it isn't so slow that it can't even handle hotbar change requests... It is a PM issue.
    hoyinm14mc and Legoboy0215 like this.
  12. hoyinm14mc
    Offline

    hoyinm14mc Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Jun 4, 2014
    Posts:
    501
    Plugins:
    9
    Minecraft User:
    hoyinm14mc
    Okay fine *表達問題
    PEMapModder and Legoboy0215 like this.
  13. thebigsmileXD
    Offline

    thebigsmileXD Banned

    Joined:
    May 19, 2015
    Posts:
    845
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    XenialDan
    image.jpg Weird things like this happen:
    See hotbar
  14. Creeperface
    Offline

    Creeperface Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Posts:
    1,346
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    CreeperFace
    Or use nukkit xD
  15. hoyinm14mc
    Offline

    hoyinm14mc Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Jun 4, 2014
    Posts:
    501
    Plugins:
    9
    Minecraft User:
    hoyinm14mc
    Maybe PocketMine thinks that you have 8-9 slots.
  16. Legoboy0215
    Offline

    Legoboy0215 Notable Member

    Joined:
    Nov 1, 2014
    Posts:
    1,724
    Minecraft User:
    Legoboy0215
    Not that error. mine is the item in hand switches rapidly.
    hoyinm14mc likes this.
  17. thebigsmileXD
    Offline

    thebigsmileXD Banned

    Joined:
    May 19, 2015
    Posts:
    845
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    XenialDan
    Thats actually true and i reported that bug a while ago. It checks between 1-9 slots xD

Share This Page

Advertisement