Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How To Fix "ClassNotFoundException"

Comments in 'Plugin Development' started by EdwardAllington, Dec 26, 2015.

  1. applqpak
    Offline

    applqpak Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Dec 16, 2015
    Posts:
    284
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    applqpak
    Okay, cool!
  2. EdwardAllington
    Offline

    EdwardAllington Active Member

    Joined:
    Jan 29, 2015
    Posts:
    78
    Minecraft User:
    Edwardthedog2
    Still doesn't work. Plus when you start the server it says, "Saving Clans" instead of "Loading clans" like it's supposed to.
  3. applqpak
    Offline

    applqpak Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Dec 16, 2015
    Posts:
    284
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    applqpak
    Send me all the source code, please.
  4. EdwardAllington
    Offline

    EdwardAllington Active Member

    Joined:
    Jan 29, 2015
    Posts:
    78
    Minecraft User:
    Edwardthedog2
  5. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,294
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    Any other messages?
  6. EdwardAllington
    Offline

    EdwardAllington Active Member

    Joined:
    Jan 29, 2015
    Posts:
    78
    Minecraft User:
    Edwardthedog2
    Yes, after about a second, it will say "Clans saved!"
  7. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,294
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    I said any other messages, other than "Clan saved!"...
    Like, did it say the plugin got disabled or hwat?
  8. Legoboy0215
    Offline

    Legoboy0215 Notable Member

    Joined:
    Nov 1, 2014
    Posts:
    1,724
    Minecraft User:
    Legoboy0215
    Can you just show us your enable log? And please please please, learn PHP
  9. EdwardAllington
    Offline

    EdwardAllington Active Member

    Joined:
    Jan 29, 2015
    Posts:
    78
    Minecraft User:
    Edwardthedog2
    Oh, no there weren't any other messages.
  10. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,294
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    Like, startup messages? I wonder if the plugin got disabled.
  11. EdwardAllington
    Offline

    EdwardAllington Active Member

    Joined:
    Jan 29, 2015
    Posts:
    78
    Minecraft User:
    Edwardthedog2
    Yes, there was a startup message, that said the plugin had been enabled, and was enabling.
  12. wolfdale
    Offline

    wolfdale Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Dec 3, 2014
    Posts:
    276
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    ace
    Well i downloaded it and loaded the plugin, this is the error:
    Code:
    [NOTICE]: InvalidArgumentException: "Argument 1 passed to Clans\ClanCommands::__construct() must be an instance of Clans\ClanMain, instance of Clans\Main given, called in \plugins\Clans-master\src\Clans\Main.php on line 50 and defined" (E_RECOVERABLE_ERROR) in "/plugins/Clans-master/src/Clans/ClanCommands" at line 29
    Solution is to change this in ClanCommands.php
    PHP:
    public function __construct(ClanMain $pg) {
    to
    PHP:
    public function __construct(Main $pg) {
    applqpak likes this.
  13. Primus
    Offline

    Primus Notable Member

    Joined:
    Apr 7, 2015
    Posts:
    1,470
    Minecraft User:
    PrimusLV
    YAML "hates" "&#9" <- tab and alternative for it is a " " <- 1 (single) space. More refference at here. And this is a online parser.
  14. EdwardAllington
    Offline

    EdwardAllington Active Member

    Joined:
    Jan 29, 2015
    Posts:
    78
    Minecraft User:
    Edwardthedog2
    Yes, the commands work now that I've fixed that, but now when I try to use "/c create (clan name)" it says the name is to long, even if I only put in a single letter. I'm investigating the issue now.
    Last edited: Dec 30, 2015

Share This Page

Advertisement