Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Outdated EzKit 0.1

Easy to use kits? Hmmm

  1. Junyi00
    Offline

    Junyi00 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2013
    Posts:
    56
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    xJunyi00x
    Junyi00 submitted a new plugin:

    EzKit - Easy to use kits? Hmmm



    Read more about this plugin...
  2. Junyi00
    Offline

    Junyi00 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2013
    Posts:
    56
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    xJunyi00x
    Guys about copying @Glitchmaster_PE 's plugin, I created this plugin not because i want to be better than him.
    I am making my plugin different from his, different style of using plugins. Different server owners prefer other types of plugins.
    I did not copy any part of his code at all
  3. Glitchmaster_PE
    Offline

    Glitchmaster_PE Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    834
    Plugins:
    8
    Minecraft User:
    Glitchmaster_PE
    even if he did copy my code, I wouldn't care, anyone who questions his development skills, just take a look at his GitHub and see a genius in action :)
    Darunia18 likes this.
  4. Sylveon :3
    Offline

    Sylveon :3 New Member

    Joined:
    Oct 17, 2013
    Posts:
    31
    Minecraft User:
    SylveonCraft
    :eek:
  5. Glitchmaster_PE
    Offline

    Glitchmaster_PE Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    834
    Plugins:
    8
    Minecraft User:
    Glitchmaster_PE
    Junyi00 if you look at the code of my KitPro if you want to see an easy way to get only one kit per life
  6. Junyi00
    Offline

    Junyi00 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2013
    Posts:
    56
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    xJunyi00x
    Haha, thx for clearing it up ._.

    Thx, hopefully I could update it again (I'll credit u if I take your code)
    I will quote your message Into my main post if this continues ._____.
  7. Mac Coleman
    Offline

    Mac Coleman New Member

    Joined:
    Nov 6, 2013
    Posts:
    8
    Minecraft User:
    Nemean_Lion73273
    Looks a lot simpler than the kitpro to make custom kits, I'm not very good with programming
  8. Junyi00
    Offline

    Junyi00 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2013
    Posts:
    56
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    xJunyi00x
    KitPro has already made kits though :)
  9. Glitchmaster_PE
    Offline

    Glitchmaster_PE Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    834
    Plugins:
    8
    Minecraft User:
    Glitchmaster_PE
    this one allows you to make a kit in-game
  10. Glitchmaster_PE
    Offline

    Glitchmaster_PE Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    834
    Plugins:
    8
    Minecraft User:
    Glitchmaster_PE
    Well, I was going to make an option to add your kit in-game, but you beat me to the punch :p now I need a new idea...
  11. Junyi00
    Offline

    Junyi00 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2013
    Posts:
    56
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    xJunyi00x
    Hmmm, sorry about that :p my plugin was more like a copy of the kit plugin I use for my bukkit server, just that I added a feature to be able to create sign as a way to get kits :p

    Kits as rewards after doing certain action?
  12. Glitchmaster_PE
    Offline

    Glitchmaster_PE Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    834
    Plugins:
    8
    Minecraft User:
    Glitchmaster_PE
    Nah, I think what I'll do next is completely customizable kits, like they will be able to customize the command and everything :)
  13. Junyi00
    Offline

    Junyi00 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2013
    Posts:
    56
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    xJunyi00x
    Woah, i don't get u but good luck at it :p
  14. Glitchmaster_PE
    Offline

    Glitchmaster_PE Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    834
    Plugins:
    8
    Minecraft User:
    Glitchmaster_PE
    :p
  15. Glitchmaster_PE
    Offline

    Glitchmaster_PE Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    834
    Plugins:
    8
    Minecraft User:
    Glitchmaster_PE
    Maybe unlimited kits :p
  16. Junyi00
    Offline

    Junyi00 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2013
    Posts:
    56
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    xJunyi00x
    Mine's already unlimited kit, once again... I don't get you but good lucky at it :p
  17. Wallflower
    Offline

    Wallflower New Member

    Joined:
    Feb 10, 2014
    Posts:
    3
    Minecraft User:
    QueerSez
    I saw this plugin and thought it was a little simpler than KitPro, but I kinda have one problem with it. The player don't receive any items even if they put it /getkit miner T-T
  18. Junyi00
    Offline

    Junyi00 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2013
    Posts:
    56
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    xJunyi00x
    Haha I'm sorry its not updated for the current so it wouldn't work.
    I will try to update this soon, follow this thread to know when i update it :)
  19. Bye
    Offline

    Bye Banned

    Joined:
    Mar 17, 2014
    Posts:
    13
    Minecraft User:
    Haptic_Sight
    THIS ERROR WAS CAUSED BY A PLUGIN. REPORT IT TO THE PLUGIN DEVELOPER.
    Code:
    [58] $player->sendChat("This kit is OP only!");
    [59] break;
    [60] }
    [61] case "false":
    [62] for($i=0;$i<count($items);$i++) {
    [63] list($id, $count) = explode(" ", $items[$i]);
    [64]
    [65] $item = $this->api->block->get($id);
    [66] $item->count = (int) $count;
    [67] $player->addItem($item->getID(), $item->getMetadata(), $item->count);
    [68] }
    [69] }
    [70] }
    [71]
    [72] public function KitExists($name) {
    [73] $cfg = $this->api->plugin->readYAML($this->path . "config.yml");
    [74] if(ARRAY_KEY_EXISTS("$name", $cfg)) {
    [75] if (ARRAY_KEY_EXISTS("items", $cfg["$name"])) {
    [76] return true;
    [77] }
  20. Kyel
    Offline

    Kyel New Member

    Joined:
    Apr 15, 2014
    Posts:
    3
    Minecraft User:
    Kyelhasstyle
    Do I Have to use Commands or can I just use signs?

Share This Page

Advertisement