Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Experimental EssentialsPE 1.1.3

The port of Bukkit Essentials for PocketMine-MP servers!

  1. iksaku
    Offline

    iksaku Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,130
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iksaku
    We're hard trying to search the bug causing this issue, the weird thing is that we don't manipulate that message at all... :p
  2. LDX
    Offline

    LDX Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Posts:
    1,397
    Plugins:
    14
    The {%0} means that PocketMine isn't traslating supposedly translatable strings correctly. I believe this is not an EssentialsPE issue.
    xiaoq likes this.
  3. iksaku
    Offline

    iksaku Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,130
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iksaku
    I think I found the problem :p Will check it out
    LDX likes this.
  4. iksaku
    Offline

    iksaku Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,130
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iksaku
    Found the issue related to the "{%0}" text... Going to fix it now :3
  5. o_0
    Offline

    o_0 New Member

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Posts:
    6
    Minecraft User:
    THE_Shooter
    Help, please!

    I have a problem. When I had version 1.0.2 on my server, everything was OK. But when I updated plugin to 1.1.0 beta 7, server started to lag.

    It was because of HUGE number of entities. ≈5600 entities.

    Plugins on my server with EssentialsPE:
    AdminJoin
    AntiExplosion
    BattleKits
    BouncyBlocks
    Broadcaster
    CustomAlerts
    EasyMOTD
    Economy$ plugins: API, Job, Shop
    FireBlade
    ItemCase 1.0.2
    RegionGuard
    SimpleAuth
    PurePerms+PureChat
    PopupAlerts
    my plugin, written by me, ShortGM
    and, TapToDo.

    Help! 'Cause this amount of entities take TOO MUCH memory (≈1870 Mb). Fix it. I'm sure that it's EssentialsPE problem.
  6. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
    its not EssentialsPE fault, its the number of Floating Items around the world level.
  7. o_0
    Offline

    o_0 New Member

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Posts:
    6
    Minecraft User:
    THE_Shooter
    sorry, but when I can't see these items in the world, and this problem appeared after updating EssentialsPE...
  8. LDX
    Offline

    LDX Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Posts:
    1,397
    Plugins:
    14
    Try using ClearLag with TimeCommander to remove all entities every so often.

  9. MikkiMCPE
    Offline

    MikkiMCPE Active Member

    Joined:
    May 16, 2015
    Posts:
    125
    Minecraft User:
    MikkiMC
    Can you teach me how to use /pt command?

    For command and chat function
  10. MikkiMCPE
    Offline

    MikkiMCPE Active Member

    Joined:
    May 16, 2015
    Posts:
    125
    Minecraft User:
    MikkiMC
    And add disable tp (for op)

    So if player want to tp admin/op he cant cause admin/op toggle him tp :)
  11. Junkdude
    Offline

    Junkdude New Member

    Joined:
    Mar 30, 2015
    Posts:
    19
    Minecraft User:
    Junkdude
    Good plugins just one thing? How do i make kits for certain players to use
  12. NML32
    Offline

    NML32 Active Member

    Joined:
    Dec 23, 2014
    Posts:
    119
    Anyone else have a problem where all EssentialsPE command quit working but after starting with a new Homes.yml file all the commands work again. Well until the Homes.yml file breaks.
    This happens a lot on all three of my servers.

    I don't see anything odd with the homes.yml file and it doesn't seem to matter the size of the file.

    Using beta7 of Essentials.
  13. LDX
    Offline

    LDX Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Posts:
    1,397
    Plugins:
    14
    It happens if a player names their home with ":" in it. I've been meaning to fix it.
  14. NML32
    Offline

    NML32 Active Member

    Joined:
    Dec 23, 2014
    Posts:
    119
    Thank you for the answer.
  15. NML32
    Offline

    NML32 Active Member

    Joined:
    Dec 23, 2014
    Posts:
    119
    I hope you find the time to fix the Homes.yml issue. It happened again and I can't seem to fix the Homes.yml file.

    Thanks
  16. linuzo
    Offline

    linuzo Active Member

    Joined:
    May 11, 2014
    Posts:
    50
    Minecraft User:
    LINUZO
    Was there an update to fix the 0% joined thing?? Still happening for me too.. Lol
  17. iksaku
    Offline

    iksaku Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,130
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iksaku
    The usage is the same as in Bukkit Essentials, search on youtube how it works and you can do it with EssentialsPE ;)

    Well, you can already disable teleport command and force people to use /tpa ;)

    You can create a kit and with a permission node manager, give your players the permission node corresponding to that kit, so they can use it ;) For example, the kit is named "BestKitEver", the corresponding permission node for that kit will be "essentials.kits.bestkitever"

    An update has already been uploaded to fix this issue, currently waiting for approval...
    linuzo likes this.
  18. linuzo
    Offline

    linuzo Active Member

    Joined:
    May 11, 2014
    Posts:
    50
    Minecraft User:
    LINUZO
    Can I get a phar from github??
  19. iksaku
    Offline

    iksaku Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,130
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iksaku
  20. linuzo
    Offline

    linuzo Active Member

    Joined:
    May 11, 2014
    Posts:
    50
    Minecraft User:
    LINUZO
    Thanks... :)

Share This Page

Advertisement