Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Solved Does Effect works in PM 1.6?

Comments in 'Plugin Development' started by TheBison_, Dec 27, 2015.

  1. TheBison_
    Offline

    TheBison_ New Member

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Posts:
    46
    Minecraft User:
    TheBisonXD_
    If yes, could anyone give me an example how do i add effects?
  2. wolfdale
    Offline

    wolfdale Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Dec 3, 2014
    Posts:
    276
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    ace
    use pocketmine\entity\Effect;
    $player->addEffect(Effect::getEffect($id)->setDuration($ticks)->setAmplifier($amplifier));
    KubixQ and TheBison_ like this.
  3. TheBison_
    Offline

    TheBison_ New Member

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Posts:
    46
    Minecraft User:
    TheBisonXD_
    Ok Thanks but the Effect doesnt work. Is this a bug or?
  4. CraftYourBukkit
    Offline

    CraftYourBukkit Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Jan 20, 2015
    Posts:
    1,022
    Plugins:
    2
    Minecraft User:
    CraftYourBukkit
    Some effects don't work yet. For example speed.
    KubixQ and TheBison_ like this.
  5. TheBison_
    Offline

    TheBison_ New Member

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Posts:
    46
    Minecraft User:
    TheBisonXD_
  6. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,294
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    I know how to fix the speed. I'll create pull requests soon. Something to do with the attributes.
  7. Legoboy0215
    Offline

    Legoboy0215 Notable Member

    Joined:
    Nov 1, 2014
    Posts:
    1,724
    Minecraft User:
    Legoboy0215
    Check the ImagineMine commit out.
  8. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,294
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    Link to that exact commit (range). Just saying this is like telling people to search through all those messy commits in your repo.
  9. Legoboy0215
    Offline

    Legoboy0215 Notable Member

    Joined:
    Nov 1, 2014
    Posts:
    1,724
    Minecraft User:
    Legoboy0215
    My repo??? And oh. Sorry. I currently can't reach GitHub on my PC.
  10. TheBison_
    Offline

    TheBison_ New Member

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Posts:
    46
    Minecraft User:
    TheBisonXD_
    I have it allready

Share This Page

Advertisement