Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Inactive CustomChat 5.0.0

SetPrefix with different option

  1. Angelo Vidrio
    Offline

    Angelo Vidrio Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jan 16, 2014
    Posts:
    123
    Plugins:
    5
    Minecraft User:
    LilCrispy45
    The problem is FactionsPro, we have an update coming out that will fix this!
    Praxthisnovcht likes this.
  2. Mat
    Offline

    Mat Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jun 15, 2014
    Posts:
    179
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    matcracker
    I've got the ultime versione of pocketmine xD
    But FactionPro it works! It's other function doesn't work!
  3. DestroyerofDeq
    Offline

    DestroyerofDeq Active Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    92
    Minecraft User:
    DestroyerofDeq
    is there something i have to do to get it to show up in chat?
  4. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    I'll check if it comes right FactionsPro and not of CustomChat

    It works perfectly on my server.
    CustomChat 1.2.0 and 1.2.0 FactionsPro.

    Code:
    [36;1m15:25:32[0m [37;1m[INFO] world:[SCAD][Sylva_Admin]<XxAlex31xX> ?[0m


    It displays the direct format, no action is required
  5. DestroyerofDeq
    Offline

    DestroyerofDeq Active Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    92
    Minecraft User:
    DestroyerofDeq
    it shows up abov the players head but not in chat, are theere any plugins tht might interfere with it
  6. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    Called me your plugins that are installed: D
  7. DestroyerofDeq
    Offline

    DestroyerofDeq Active Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    92
    Minecraft User:
    DestroyerofDeq
    AdminJoin
    BanItem
    ChatCensor
    ChestShop
    CustomChat
    Economy API,Sell,Shop
    FactionsPro
    iProtector
    MineReset
    MSpawns
    PeacefulSpawn
    PocketGuard
    PurePerms
    RealTime
    SimpleAuth,Home,Warp
    TapToDo
    TimeCapsule
    Universe
    VIPSlots
    VoteReward
  8. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    with CustomChat tried.
    do you have the tag of the faction that appears?
  9. DestroyerofDeq
    Offline

    DestroyerofDeq Active Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    92
    Minecraft User:
    DestroyerofDeq
    havnt started factions yet, been building them
  10. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    what xD
  11. DestroyerofDeq
    Offline

    DestroyerofDeq Active Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    92
    Minecraft User:
    DestroyerofDeq
    i havent startd the factions yet because i havent built th buildings, so idk if thts working
  12. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    but the tag does not appear?
    becaufe no faction said:

    Code:
    if-player-has-no-faction: NoFaction
  13. DestroyerofDeq
    Offline

    DestroyerofDeq Active Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    92
    Minecraft User:
    DestroyerofDeq
    only tag tht shows up is the prefix over the player nothing elsee
  14. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    have you tried using only CustomaChat?
  15. DestroyerofDeq
    Offline

    DestroyerofDeq Active Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    92
    Minecraft User:
    DestroyerofDeq
    no but it keeps crashing my server, ill take it out for now, i like where your going with it pretty nice plugin, and ill send you both crash dumps to help you figure out thee problem
  16. DestroyerofDeq
    Offline

    DestroyerofDeq Active Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    92
    Minecraft User:
    DestroyerofDeq
    nvm, pureperms and customchat dont mix well, maybe find out a way where its compatable with it
  17. Mat
    Offline

    Mat Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jun 15, 2014
    Posts:
    179
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    matcracker
    Therefore?
  18. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    I find no problem.
  19. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    nvm ?
  20. DestroyerofDeq
    Offline

    DestroyerofDeq Active Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Posts:
    92
    Minecraft User:
    DestroyerofDeq
    i said nvm to wat i said earlier
    Code:
    PocketMine-MP Crash Dump Sat Jan 3 11:59:36 CST 2015
    
    Error: Call to a member function getName() on null
    File: /CustomChat_v1.2.0.phar/src/Praxthisnovcht/CustomChat/ccListener
    Line: 98
    Type: E_ERROR
    
    THIS CRASH WAS CAUSED BY A PLUGIN
    BAD PLUGIN: CustomChat v1.2.0
    
    Code:
    [89]             $format = str_replace ( "{FACTION}", $nofac, $format );
    [90]         }
    [91]
    [92]         if(!$this->pureperms) {
    [93]             $format = str_replace("{PurePerms}", "NoGroup", $format);
    [94]         }
    [95]         if($this->pureperms) {
    [96]                 $isMultiWorldEnabled = $this->pureperms->getConfig()->get("enable-multiworld-formats");
    [97]                 $levelName = $isMultiWorldEnabled ?  $player->getLevel()->getName() : null;
    [98]                 $format = str_replace("{PurePerms}", $this->pureperms->getUser($player)->getGroup($levelName)->getName(), $format);
    [99]             } else {
    [100]                 return false;
    [101]                 }
    [102]         
    [103]       
    [104]        
    [105]             $nick = $this->pgin->getConfig ()->get ( $player->getName () > ".nick");
    [106]         if ($nick!=null) {
    [107]             $format = str_replace ( "{DISPLAY_NAME}", $nick, $format );
    [108]         } else {
    
    but this is what i get when my serveer crashed both times @Praxthisnovcht

Share This Page

Advertisement