Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Inactive CustomChat 5.0.0

SetPrefix with different option

  1. Artide
    Offline

    Artide Active Member

    Joined:
    Apr 20, 2015
    Posts:
    214
    Minecraft User:
    Artide5
    The one you just gave me.
  2. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    what version your server?

    and it still does not work or you do not have your prefix?
    a photo?
  3. Artide
    Offline

    Artide Active Member

    Joined:
    Apr 20, 2015
    Posts:
    214
    Minecraft User:
    Artide5
    1.5-Dev #89
    It just doesn't set prefix, I do '/setprefix artide test' and it doesn't do anything...
  4. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    scrennshot :p
  5. Artide
    Offline

    Artide Active Member

    Joined:
    Apr 20, 2015
    Posts:
    214
    Minecraft User:
    Artide5
    Screenshot_2015-04-25-19-38-28.png Screenshot_2015-04-25-19-42-29.png
    It doesn't show the prefix. :eek:
  6. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    it can come to interference between two plugins, can you list me this plugins on the server?

    I vien to try out the latest version and it works properly
  7. Artide
    Offline

    Artide Active Member

    Joined:
    Apr 20, 2015
    Posts:
    214
    Minecraft User:
    Artide5
    The first one is just a custom plugin then here's the list:
    Broadcaster 1.15, EconomyAPI 2.0.6, EssentialsPE 1.0.2, EconomyJob 2.0.3, KeepInventory 1.2.0, SimpleWarp 1.4, TapToDo 2.0.0, iProtector 3.0, FastTransfer 1.0.1, EconomyShop 2.0.4, PurePerms 1.0.8, SimpleAuth 1.6.0, CustomChat INDEV, KillChat 1.0.1, EconomySell 2.0.4, SimpleAuthHelp 1.2.0, total is 18 plugins.
  8. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    remove all but, PurePerms, Custom Chat to check please
  9. Artide
    Offline

    Artide Active Member

    Joined:
    Apr 20, 2015
    Posts:
    214
    Minecraft User:
    Artide5
    I tried but its doesn't show the prefix, was working fine till this update.
  10. Artide
    Offline

    Artide Active Member

    Joined:
    Apr 20, 2015
    Posts:
    214
    Minecraft User:
    Artide5
    Ohh, whoops :p i needed to delete the old version folder, he he. Nevermind thanks you. :)
  11. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    :d I change the config method, more like his own: p
  12. Artide
    Offline

    Artide Active Member

    Joined:
    Apr 20, 2015
    Posts:
    214
    Minecraft User:
    Artide5
    I have a suggestion for CustomChat + KillChat. Ok so here it is, if the player gets the amount of kills set in the config.yml he/she gets a prefix for example, PvP-Master, and you can set the prefix in the config, would it be possible? It would be awesome if you added it :D
    Praxthisnovcht likes this.
  13. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    it is not planned but I'll see if I have some time
  14. XDF
    Offline

    XDF New Member

    Joined:
    Jul 18, 2014
    Posts:
    24
    Minecraft User:
    brave
    Server crash
    This is ERROE log

    Attached Files:

  15. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    the latest version works only on API 1.5.
    take an earlier version or update your server
  16. Asparanc
    Offline

    Asparanc Active Member

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Posts:
    210
    Minecraft User:
    Asparanc
    Yes if you have a 0.10.5 server it don't support Popups !
  17. Halkwise
    Offline

    Halkwise New Member

    Joined:
    Apr 18, 2015
    Posts:
    24
    Minecraft User:
    Halkwise
    Pls help Why does this say '{WORLD_NAME}:[{PREFIX}]<{DISPLAY_NAME}> {MESSAGE}' when i chat thats what comes out PLEASE FIX =(
  18. Halkwise
    Offline

    Halkwise New Member

    Joined:
    Apr 18, 2015
    Posts:
    24
    Minecraft User:
    Halkwise
    Please Fix This everytime we Chat this comes out '{WORLD_NAME}:[{Money}$][{PurePerms}][{PREFIX}]<{DISPLAY_NAME}> {MESSAGE}'
    this is a bug from MCPE 0.11.0 BUILD 8 please fix this!!!
  19. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    I am going to watch
  20. Halkwise
    Offline

    Halkwise New Member

    Joined:
    Apr 18, 2015
    Posts:
    24
    Minecraft User:
    Halkwise
    did i said bug from mcpe 0.11.0 build 8 what i ment was CustomChat Peace!

Share This Page

Advertisement