Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CommandSigns 2.0

A Simple Plugin that Allows you to Run Commands by Tapping a Sign!

  1. Samueljh1
    Offline

    Samueljh1 Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Posts:
    316
    Plugins:
    5
    Minecraft User:
    Samueljh1_
    Samueljh1 submitted a new plugin:

    CommandSigns - A Simple Plugin that Allows you to Run Commands by Tapping a Sign!

    Read more about this plugin...
  2. creeperassassin
    Offline

    creeperassassin Active Member

    Joined:
    Oct 16, 2014
    Posts:
    27
    Can you do @p or nearest player with it?if you can't you should add it I know touch it has it but I don't like that it is a block and not a sign
  3. TheLucyClub
    Offline

    TheLucyClub Banned

    Joined:
    Jan 31, 2015
    Posts:
    53
    Minecraft User:
    iCreepyKid
    Can the command be op-only if its cmd, or does have to be admin?
  4. Creeperminer
    Offline

    Creeperminer Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2014
    Posts:
    81
    Minecraft User:
    Creeperminer
    Can you make it only op/admin to use the sign commands
  5. Samueljh1
    Offline

    Samueljh1 Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Posts:
    316
    Plugins:
    5
    Minecraft User:
    Samueljh1_
    It has to be [Admin] unless you change it in the config. So basically set the player to something else and the admin to [Cmd]
  6. Samueljh1
    Offline

    Samueljh1 Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Posts:
    316
    Plugins:
    5
    Minecraft User:
    Samueljh1_
    Already is, read the documentation! :)
  7. Samueljh1
    Offline

    Samueljh1 Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Posts:
    316
    Plugins:
    5
    Minecraft User:
    Samueljh1_
    Maybe, I'll see if I have time!
  8. Creeperminer
    Offline

    Creeperminer Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2014
    Posts:
    81
    Minecraft User:
    Creeperminer
    Sorry I forgot to look
  9. TheLucyClub
    Offline

    TheLucyClub Banned

    Joined:
    Jan 31, 2015
    Posts:
    53
    Minecraft User:
    iCreepyKid
    Can you please make it so the command is executed in console???? PLEASE because any other plugin might execute a command like /say I am @p, but the person may not be opped. So can you make it something like:
    Sign:
    say @p Clicked a CommandSign!
    Ouput:
    [CONSOLE] @P(The player) clicked a CommandSign!
    And if you wanted it to execute the command as a player, you need essentialsPE (which adds the /sudo command). But it would look like this:
    Sign:
    sudo @p me is now afk
    Ouput:
    @P is now afk
  10. Samueljh1
    Offline

    Samueljh1 Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Posts:
    316
    Plugins:
    5
    Minecraft User:
    Samueljh1_
    Yes, I was planning to add that! :)
  11. Samueljh1
    Offline

    Samueljh1 Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Posts:
    316
    Plugins:
    5
    Minecraft User:
    Samueljh1_
    Done! (The update should be public soon) P.s there is no @p in MCPE
  12. iksaku
    Offline

    iksaku Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,130
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iksaku
    But EssentialsPE will be needed then xD
  13. Samueljh1
    Offline

    Samueljh1 Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Posts:
    316
    Plugins:
    5
    Minecraft User:
    Samueljh1_
    :3
  14. iksaku
    Offline

    iksaku Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    1,130
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iksaku
    Use the function a that the "Sudo" command does to execute commands, don't assigning the "sudo" command itself xD
  15. Samueljh1
    Offline

    Samueljh1 Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Posts:
    316
    Plugins:
    5
    Minecraft User:
    Samueljh1_
    Lol no, it just run the cmds as the console xD
  16. Creeperminer
    Offline

    Creeperminer Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2014
    Posts:
    81
    Minecraft User:
    Creeperminer
    This looks very difficult to understand
    iJoshuaHD likes this.
  17. Samueljh1
    Offline

    Samueljh1 Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Posts:
    316
    Plugins:
    5
    Minecraft User:
    Samueljh1_
  18. Samueljh1
    Offline

    Samueljh1 Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Posts:
    316
    Plugins:
    5
    Minecraft User:
    Samueljh1_
    What does? All you need to do to run a command as the console is use the prefix [Console]. Ignore what everyone else said!
  19. Samueljh1
    Offline

    Samueljh1 Active Member Plugin Developer

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Posts:
    316
    Plugins:
    5
    Minecraft User:
    Samueljh1_
    Yes, its in the config
  20. Gamecrafter
    Offline

    Gamecrafter Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 20, 2014
    Posts:
    978
    Plugins:
    9
    You should create some repositories on GitHub for your plugins.

Share This Page

Advertisement