Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can the Process be named?

Comments in 'Plugin Development' started by Dougle_1, Jan 30, 2014.

  1. Dougle_1
    Offline

    Dougle_1 Ban Evader

    Joined:
    Dec 12, 2013
    Posts:
    26
    Minecraft User:
    Dougle_1
    Hi,

    May seem strange ? and have no idea if it can be done, but is it possible to assign a name to the process, so instead of saying just minnty or php in task manager ,is it possible to name it minnty_worldName.
    This would mean if multiple pmine servers where running I could identify which process was for which world.

    Thus if needed i could forceably close a server by killing a specific process rather than having to close all the running servers.

    Many thanks
    Dougle_1
  2. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,325
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    I don't know about this, but is it that every world has in dependent process? Because it sounds strange: which process handles the generals, like players joining?
  3. Dougle_1
    Offline

    Dougle_1 Ban Evader

    Joined:
    Dec 12, 2013
    Posts:
    26
    Minecraft User:
    Dougle_1
    Thank you for your input I will do a bit more digging. Your input is greatly appreciated.

    Dougle_1
  4. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,325
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    ?
    Glitchmaster_PE likes this.
  5. Glitchmaster_PE
    Offline

    Glitchmaster_PE Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    834
    Plugins:
    8
    Minecraft User:
    Glitchmaster_PE
    xD

Share This Page

Advertisement