Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Experimental Automatic Server Restarter 2.0.2

This Plugin Restarts your Server at a given Interval.

  1. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
    it works and i tested it myself many times. why would i post something that doesnt work anyways? its just a waste of time. i suggest you erase all code inside start.cmd and copy the code from the Documentation's tab and paste it.
  2. TonyDroidd
    Offline

    TonyDroidd Active Member

    Joined:
    Sep 6, 2014
    Posts:
    180
    Minecraft User:
    TonyDroidd
    I think your plugin hates me :( haha
  3. Junhua
    Offline

    Junhua Active Member

    Joined:
    Dec 2, 2014
    Posts:
    102
    Minecraft User:
    Pro1000
    The auto server restarter has caused a crash I think.
    the crash dump it below:

    Attached Files:

  4. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
    i dont think so
  5. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
    you have installed plugins which cant be found in this forums so blame that. ive been running with the same version of ASR than all of you, i dont have a crash like this.
  6. Junhua
    Offline

    Junhua Active Member

    Joined:
    Dec 2, 2014
    Posts:
    102
    Minecraft User:
    Pro1000
    Oh Ok.
  7. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
    iJoshuaHD updated Automatic Server Restarter with a new update entry:

    Added Server Logging Support

    Read the rest of this update entry...
    EvolSoft likes this.
  8. chuktorres
    Offline

    chuktorres

    Joined:
    Jan 7, 2015
    Posts:
    1
    Minecraft User:
    chuktorres
    I have a quest, this plug use the /reload cmd?
  9. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
    nope. this plugin literally stops your server.
  10. Aderman
    Offline

    Aderman New Member

    Joined:
    Jan 17, 2015
    Posts:
    2
    Minecraft User:
    Ad3rman
    Run 100% in android , the problem is no restart , are stop server , an solution ?
  11. Junhua
    Offline

    Junhua Active Member

    Joined:
    Dec 2, 2014
    Posts:
    102
    Minecraft User:
    Pro1000
    Read the documentation. It is not available for android.
  12. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
    I dont have pocketmine on my android therefore i cant test.
  13. Junhua
    Offline

    Junhua Active Member

    Joined:
    Dec 2, 2014
    Posts:
    102
    Minecraft User:
    Pro1000
    @iJoshuaHD
    Can you add this into the documentation for windows.
    Change all values of 19132 into your port number if your port is not default in the cmd
  14. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
    i already said that in the docs -.- thats what happen if you dont read them and just copy paste anything u see.
    RekkuzaRage likes this.
  15. RekkuzaRage
    Offline

    RekkuzaRage Active Member

    Joined:
    Apr 15, 2014
    Posts:
    251
    Minecraft User:
    RekkuzaRage
    OMG, people please use common sense!
    iJoshuaHD likes this.
  16. Junhua
    Offline

    Junhua Active Member

    Joined:
    Dec 2, 2014
    Posts:
    102
    Minecraft User:
    Pro1000
    Sorry...
  17. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
    if you guys experiencing frozen console, this plugin will temporarily solve this problem with this:
    https://github.com/iJoshuaHD/ASR-Screen-Listener
    please read the github README.md. Topics about ASR Screen Listener would not be accommodated in this thread, use the issue report tab in the said repo.
  18. Bublz_654
    Offline

    Bublz_654 Active Member

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Posts:
    120
    I'm using a hosting site (hostingitall) I can't find the start.cmd so I'm guessing u can use this on hosting sites ?
  19. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
    if you're using @hosintitall mcpe server web panel, you dont have to edit start.sh or start.cmd as it already implemented server restarting mechanism as i have experienced while testing their services.
  20. Bublz_654
    Offline

    Bublz_654 Active Member

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Posts:
    120
    Ok cool so I can just put in plugin and I'll work ?

Share This Page

Advertisement