Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Array to string conversion" (E_NOTICE) in "/src/pocketmine/plugin/PluginDescription" at line 122

Comments in 'Plugin Development' started by Legoboy0215, Jun 28, 2015.

  1. MyAJVideo
    Offline

    MyAJVideo Active Member

    Joined:
    May 16, 2015
    Posts:
    148
    Minecraft User:
    mrAJV2010
    Wuut? I always did it like that and it worked but what did I do wrong ?
  2. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,294
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    Load has an implicit value of POSTWORLD. Description is allowed din commands.
  3. PEMapModder
    Offline

    PEMapModder Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    7,294
    Plugins:
    11
    Minecraft User:
    PEMapModder
    Yes but it isn't needed and it doesn't cause any issues.
  4. MyAJVideo
    Offline

    MyAJVideo Active Member

    Joined:
    May 16, 2015
    Posts:
    148
    Minecraft User:
    mrAJV2010
    Ok but I still have an error
  5. MyAJVideo
    Offline

    MyAJVideo Active Member

    Joined:
    May 16, 2015
    Posts:
    148
    Minecraft User:
    mrAJV2010
    I have send the screen shot go back a couple messages
  6. myst02
    Offline

    myst02 Active Member

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Posts:
    97
    Minecraft User:
    myst02
    Write "MyAJVideo\StaffList\Main" instead of "MyAJVideo\StaffList\main"
  7. MyAJVideo
    Offline

    MyAJVideo Active Member

    Joined:
    May 16, 2015
    Posts:
    148
    Minecraft User:
    mrAJV2010
    But my main phile is written small
  8. myst02
    Offline

    myst02 Active Member

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Posts:
    97
    Minecraft User:
    myst02
    But the error you get means that the server doesn't find the Main.php
  9. myst02
    Offline

    myst02 Active Member

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Posts:
    97
    Minecraft User:
    myst02
    May you post your full Main.php file?
  10. MyAJVideo
    Offline

    MyAJVideo Active Member

    Joined:
    May 16, 2015
    Posts:
    148
    Minecraft User:
    mrAJV2010
    Yes I can but is totally messed up and I have to write stuff new

    Attached Files:

  11. MyAJVideo
    Offline

    MyAJVideo Active Member

    Joined:
    May 16, 2015
    Posts:
    148
    Minecraft User:
    mrAJV2010
    Here you go
  12. myst02
    Offline

    myst02 Active Member

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Posts:
    97
    Minecraft User:
    myst02
    There was an error in your Main.php, try with the fixed file I attached.

    Attached Files:

  13. MyAJVideo
    Offline

    MyAJVideo Active Member

    Joined:
    May 16, 2015
    Posts:
    148
    Minecraft User:
    mrAJV2010
    What was wrong?
  14. MyAJVideo
    Offline

    MyAJVideo Active Member

    Joined:
    May 16, 2015
    Posts:
    148
    Minecraft User:
    mrAJV2010
    I have used your file and It still gave the error ? What is going on ?
  15. Primus
    Offline

    Primus Notable Member

    Joined:
    Apr 7, 2015
    Posts:
    1,470
    Minecraft User:
    PrimusLV
    Probably namespace are wrong! :D You must provide directory where main class located for example!

    ExamplePlugin >
    . .src
    . .. example >
    . ... Main.php
    plugin.yml

    plugin.yml:
    Code:
    name: ExamplePlugin
    main: example\Main
    version: 1.0.0
    api: 1.0.0 
    author: Me
    
    # Command register velove blah blah blah
    
    Main.php:
    PHP:
    namespace example;

    use 
    pocketmine\plugin\PluginBase;

    class 
    Main extends PluginBase{
    }
    Last edited: Jun 28, 2015
  16. MyAJVideo
    Offline

    MyAJVideo Active Member

    Joined:
    May 16, 2015
    Posts:
    148
    Minecraft User:
    mrAJV2010
    I have made it like you sed I don't know why it won't work I will post my zip maybe you can make it write

    Attached Files:

  17. Primus
    Offline

    Primus Notable Member

    Joined:
    Apr 7, 2015
    Posts:
    1,470
    Minecraft User:
    PrimusLV
    Ill try as soon as i get to my laptop within 10 mins
  18. Primus
    Offline

    Primus Notable Member

    Joined:
    Apr 7, 2015
    Posts:
    1,470
    Minecraft User:
    PrimusLV
    Fixing your typo, error etc.
  19. Primus
    Offline

    Primus Notable Member

    Joined:
    Apr 7, 2015
    Posts:
    1,470
    Minecraft User:
    PrimusLV
    Plugin contains a lot of errors! I don't wanna waste my time! Please carefully learn php and create by yourself :)
  20. MyAJVideo
    Offline

    MyAJVideo Active Member

    Joined:
    May 16, 2015
    Posts:
    148
    Minecraft User:
    mrAJV2010
    I know php but I wrote it on my tablet I will rewrite it on my PC with Dreamweaver
    Last edited: Jun 29, 2015

Share This Page

Advertisement