Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

€¢onom¥$ 5.7

The massive economy plugin with many features

  1. twixi
    Offline

    twixi New Member

    Joined:
    Jan 31, 2015
    Posts:
    20
    why NOT MYSQL?
    Economy and no MySQL......
  2. RekkuzaRage
    Offline

    RekkuzaRage Active Member

    Joined:
    Apr 15, 2014
    Posts:
    251
    Minecraft User:
    RekkuzaRage
    I would love support for MYSQL on these plugins.
  3. twixi
    Offline

    twixi New Member

    Joined:
    Jan 31, 2015
    Posts:
    20
    It's the best that can be!
    Please add support Mysql:
    Code:
    CREATE TABLE IF NOT EXISTS `economy` (
      `id` int(10) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
      `username` varchar(20) NOT NULL,
      `balance` double(64,2) NOT NULL DEFAULT '0.00',
      PRIMARY KEY (`id`)
    ) ENGINE=MyISAM  DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=2 ;
  4. onebone
    Offline

    onebone Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    330
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    onebone
    I could add the MySQL feature with my little knowledge of MySQL but could be buggy. Or you could make a pull request for that.
    RekkuzaRage likes this.
  5. twixi
    Offline

    twixi New Member

    Joined:
    Jan 31, 2015
    Posts:
    20
    Try it, and let us test!
    RekkuzaRage likes this.
  6. Devin5411
    Offline

    Devin5411 Active Member

    Joined:
    Oct 9, 2014
    Posts:
    113
    Minecraft User:
    MC_DevinYT
    After I have made shop Signs And Then Restart The Server Then The Signs Don't work Please fix this
  7. Yuriy
    Offline

    Yuriy New Member

    Joined:
    Dec 12, 2014
    Posts:
    4
    Oh! I faced the same bug! Is there some command to remove proprety or modify?
  8. Bublz_654
    Offline

    Bublz_654 Active Member

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Posts:
    120
    is there any eta on when next version coming ? id love to try out economyPShop :p
  9. onebone
    Offline

    onebone Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    330
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    onebone
    USE THE LASTEST VERSION
    Arghh, I cannot know why this is happening!
    You can build it by yourself if you want to try it earlier :D
  10. Bublz_654
    Offline

    Bublz_654 Active Member

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Posts:
    120
    I could but im just starting to learn php :p xD
  11. MaximMinerSuper
    Offline

    MaximMinerSuper New Member

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Posts:
    3
    Minecraft User:
    MaximMinerSuper
    Hey, great plugin! Very simple and useful!
  12. onebone
    Offline

    onebone Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    330
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    onebone
    Thank you, and hey! you must be smart to say this is simple :)
    Mat likes this.
  13. Annyske007
    Offline

    Annyske007 New Member

    Joined:
    Feb 4, 2015
    Posts:
    6
    Minecraft User:
    Annyske007
    ok so i have the API/SHOP/SELL plugin, and ive set up all my shops without any problem. but then henever i restart my server to for example add another plugin, every shopsign becomes a normal sign
  14. onebone
    Offline

    onebone Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    330
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    onebone
    That's a bug that was in older version. Are you using the LASTEST version?
  15. Gasker81
    Offline

    Gasker81 New Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Posts:
    14
    Minecraft User:
    Gasker81
    Hey. How do u download this plugin? Do you put it in the Plugins folder because everytime i put it in the plugins folder it dosent load up in pocketmine. This Economy plugin sounds cool but plz reply as soon as possible!
  16. onebone
    Offline

    onebone Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    330
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    onebone
    Yes, you should put it in plugins folder.

    - I cannot understand why it doesn't being loaded. Are you using the plugin in folder format? Be sure to use in .phar format.
  17. Gasker81
    Offline

    Gasker81 New Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Posts:
    14
    Minecraft User:
    Gasker81
    Onebone, This is what i have in the plugins folder. When i load up my server, it dosent create a folder nor load up in my server. Is this what im supposed to have?

    Attached Files:

  18. onebone
    Offline

    onebone Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    330
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    onebone
    You must extract the zip file and put phar files in plugins folder!
    PEMapModder likes this.
  19. Gasker81
    Offline

    Gasker81 New Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Posts:
    14
    Minecraft User:
    Gasker81
    Onebone how do i do that?
  20. onebone
    Offline

    onebone Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    330
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    onebone
    EXTRACT the zip folder and put output PHAR files into plugins folder. That's all.

Share This Page

Advertisement