Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

€¢onom¥$ 5.7

The massive economy plugin with many features

  1. tnpxxsheepdog
    Offline

    tnpxxsheepdog Notable Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Posts:
    350
    Minecraft User:
    TNPXXSHEEPDOG
    The Jobs plugins does not work also. No data is entered into the players.yml and no money is received from the jobs done.
    64FF00 likes this.
  2. 64FF00
    Offline

    64FF00 Active Member Plugin Developer

    Joined:
    May 11, 2014
    Posts:
    297
    Plugins:
    2
    Minecraft User:
    64FF00
    Hmm... Have you tried downloading the EconomyLand plugin too?
  3. tnpxxsheepdog
    Offline

    tnpxxsheepdog Notable Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Posts:
    350
    Minecraft User:
    TNPXXSHEEPDOG
    :eek: That may be the problem!!! Totally overlooked that!!
    64FF00 likes this.
  4. 64FF00
    Offline

    64FF00 Active Member Plugin Developer

    Joined:
    May 11, 2014
    Posts:
    297
    Plugins:
    2
    Minecraft User:
    64FF00
    xD
  5. tnpxxsheepdog
    Offline

    tnpxxsheepdog Notable Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Posts:
    350
    Minecraft User:
    TNPXXSHEEPDOG
    Yup it was! Making plots now :)
    64FF00 likes this.
  6. tnpxxsheepdog
    Offline

    tnpxxsheepdog Notable Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Posts:
    350
    Minecraft User:
    TNPXXSHEEPDOG
    After a few days the property plugin breaks, people can break and place blocks inside land that has the signs in it for you to buy.
  7. iJoshuaHD
    Offline

    iJoshuaHD Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Posts:
    1,167
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    iJoshuaHD
    its because of ASR :)
  8. onebone
    Offline

    onebone Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    330
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    onebone
    Could you tell me more informations?
    64FF00 likes this.
  9. tnpxxsheepdog
    Offline

    tnpxxsheepdog Notable Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Posts:
    350
    Minecraft User:
    TNPXXSHEEPDOG
    ASR has been removed. I will, check to see if that fixes it!
  10. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    how did you solve the problem?

    I do not understand the answer 64FF00
  11. Bendeck
    Offline

    Bendeck New Member

    Joined:
    Sep 11, 2014
    Posts:
    10
    Minecraft User:
    BendeckDavid
    Buenas noches, tengo un problema, sucede que cuando escribo /mymoney me dice "Couldn't find message resource" Y supongo que sucede con todos los comandos de este plugins, Gracias
  12. onebone
    Offline

    onebone Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    330
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    onebone
    Language resource bug can be solved by using command '/setlang'. And also, I'm trying to fix the bug.
    The EconomyProperty problem can be solved by inserting EconomyLand plugin.
    Please use the language I can understand. I can only understand Korean and English and a bit Japanese. Anyway, according to the translator, you are saying the same problem above this. Look at it.
  13. Bendeck
    Offline

    Bendeck New Member

    Joined:
    Sep 11, 2014
    Posts:
    10
    Minecraft User:
    BendeckDavid
    I Write / setlang English, but the continuous error "message Could not find resource" and try installing the EconomyLand but still error
  14. Praxthisnovcht
    Offline

    Praxthisnovcht Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Mar 10, 2014
    Posts:
    699
    Plugins:
    4
    Minecraft User:
    PraxHellTag
    ok, thank you! I expect the next update)
  15. onebone
    Offline

    onebone Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    330
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    onebone
    Use command '/setlang en' in-game.
  16. Bendeck
    Offline

    Bendeck New Member

    Joined:
    Sep 11, 2014
    Posts:
    10
    Minecraft User:
    BendeckDavid

    Attached Files:

  17. mightysun99
    Offline

    mightysun99 Redditor

    Joined:
    Jun 7, 2014
    Posts:
    25
    Minecraft User:
    mightysun99
    Im having trouble with the sell. When typing

    sell
    1
    1
    1

    As a test,it tells me to use the correct format.
    When it is.
    My ShopText.yml
    is
    Code:
    ---
    shop:
    - '[SHOP]'
    - $%1
    - '%2'
    - 'Amount : %3'
    ...
    [5:56:04 PM] Samuel MegaSamNinja: ---
    sell:
    - '[SELL]'
    - $%1
    - '%2'
    - 'Amount : %3'
    ...
    And i cant see anything wrong with it there.
    Thebobinator likes this.
  18. Thebobinator
    Offline

    Thebobinator New Member

    Joined:
    Sep 13, 2014
    Posts:
    3
    Minecraft User:
    Bob
    Yeah that is happining to me too and your item ids need a lot of updating u can't in shop sell anything above birch wood in the ids eg. jungle, arcacia, etc please update and can you tell me how sell works
  19. onebone
    Offline

    onebone Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    330
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    onebone
    I'm really sorry about that inconvenience. That bug has been fixed and will fixed version will be released v5.0. Or you can get it and build it by yourself at the GitHub repository.
    mightysun99 likes this.
  20. DiamondTornado
    Offline

    DiamondTornado New Member

    Joined:
    Sep 16, 2014
    Posts:
    2
    Minecraft User:
    dscutta
    i built the plugin but even though the sell plugin works it won't remove the item from your inventory

Share This Page

Advertisement