Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

€¢onom¥$ 5.7

The massive economy plugin with many features

  1. tnpxxsheepdog
    Offline

    tnpxxsheepdog Notable Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Posts:
    350
    Minecraft User:
    TNPXXSHEEPDOG
  2. tnpxxsheepdog
    Offline

    tnpxxsheepdog Notable Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Posts:
    350
    Minecraft User:
    TNPXXSHEEPDOG
    Ok switching them from "y" to y worked. But when I restart the server, it changes it back to "y". And now I can't get it to work again. I keep changing the shops.yml to y instead of "y" but does no longer work.
  3. onebone
    Offline

    onebone Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    330
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    onebone
    Oh.. I will try to fix it.
    Thank you for reporting
  4. tnpxxsheepdog
    Offline

    tnpxxsheepdog Notable Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Posts:
    350
    Minecraft User:
    TNPXXSHEEPDOG
    No problem!
  5. Myles Frost
    Offline

    Myles Frost Active Member

    Joined:
    Dec 10, 2013
    Posts:
    110
    Minecraft User:
    Mineplay
    Umm how to make signs if U have ranks and u wanna make it compatible eith Kevin Wang groupmanager?
  6. 0becca0
    Offline

    0becca0 New Member

    Joined:
    Oct 4, 2013
    Posts:
    133
    Minecraft User:
    0becca0
    shop signs say items not supported... i updated to your newest one, now says not supported in economys if i make shops
  7. onebone
    Offline

    onebone Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    330
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    onebone
    Um.. Did you ever removed items.properties after 4.2 update?
  8. 0becca0
    Offline

    0becca0 New Member

    Joined:
    Oct 4, 2013
    Posts:
    133
    Minecraft User:
    0becca0
    yes I did.. I did a fresh upgrade onebone
  9. Asam Munye
    Offline

    Asam Munye New Member

    Joined:
    Oct 17, 2013
    Posts:
    40
    Hello Onebone I made a shop and it doesn't allow me to make on it saids
    Item 41 does not support Econmy shop please help
  10. onebone
    Offline

    onebone Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    330
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    onebone
    Could you guys remove all spaces in items.properties?
  11. Asam Munye
    Offline

    Asam Munye New Member

    Joined:
    Oct 17, 2013
    Posts:
    40
    Hello thx i don't how to change my rate byte I give you 6 stars
  12. LeagueOfLowie
    Offline

    LeagueOfLowie New Member

    Joined:
    Mar 5, 2014
    Posts:
    8
    Minecraft User:
    Lowie013
    PLEA$€ help me how to set up airport and airport plus.After I finish the airport i click on the sign and nothings happen. please help me..
  13. onebone
    Offline

    onebone Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    330
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    onebone
    onebone updated €¢onom¥$ with a new update entry:

    €¢onom¥$ v4.5 UPDATE

    Read the rest of this update entry...
  14. onebone
    Offline

    onebone Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    330
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    onebone
    I don't know, too!
    Create an arrival airport, then it will work
  15. decado
    Offline

    decado Active Member

    Joined:
    Dec 22, 2013
    Posts:
    59
    Minecraft User:
    decado
    Is it required to delete the config folders for update from 4.4 to 4.5 or only the plugins themselves?

    Regards
    Decado
  16. onebone
    Offline

    onebone Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    330
    Plugins:
    7
    Minecraft User:
    onebone
    Nope, plugin does it itself
    xktiverz likes this.
  17. jesusflores
    Offline

    jesusflores New Member

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Posts:
    10
    Minecraft User:
    Kuroudu
    so I got the plugin downloaded and I run the server the plugin doesn't even run with cmd? All my other plugins work smoothly
  18. decado
    Offline

    decado Active Member

    Joined:
    Dec 22, 2013
    Posts:
    59
    Minecraft User:
    decado
    Strange, working well in all three of my servers one of which is a Servcrate server under Multicraft.

    Suggest you double check installation directories etc

    Regards
    Decado
  19. Mario2641
    Offline

    Mario2641 New Member

    Joined:
    Mar 11, 2014
    Posts:
    2
    Minecraft User:
    Mario2641
    I dont know why, but when i tried it /money would work, i am op and i even tried it with pocketmoney afterwards
  20. Mario2641
    Offline

    Mario2641 New Member

    Joined:
    Mar 11, 2014
    Posts:
    2
    Minecraft User:
    Mario2641
    I try doing /mymoney and it says i have no permission and i am an op admin

Share This Page

Advertisement