Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PocketMine-MP for Android and iOS installer released!

Comments in 'PocketMine News' started by shoghicp, Feb 7, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kedyn Bolds
    Offline

    Kedyn Bolds Active Member

    Joined:
    Jan 10, 2014
    Posts:
    95
    Minecraft User:
    Coollkboy
    Wait so when you get a server can you only go on console on computer/laptop or your IOS ??:)
    slavebro190 likes this.
  2. Kedyn Bolds
    Offline

    Kedyn Bolds Active Member

    Joined:
    Jan 10, 2014
    Posts:
    95
    Minecraft User:
    Coollkboy
    :p
    slavebro190 likes this.
  3. Darunia18
    Offline

    Darunia18 Staff Member Sectional Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    755
    Plugins:
    2
    Minecraft User:
    Darunia18
    So it looks like PocketMine on Android still doesn't let plugins create files :/ Is this able to be changed for a future release or is it an Android problem? If it's something with Android, I will update my Claymores plugin and keep it in mind for future releases as well.
  4. Ken Laurence
    Offline

    Ken Laurence New Member

    Joined:
    Feb 2, 2014
    Posts:
    8
    Minecraft User:
    kenlauescuadro
    I wish i can download the ios file without the cydia or the cydia repo.......
  5. LDX
    Offline

    LDX Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Posts:
    1,429
    Plugins:
    14
    My plugins all create files, and I test on DPM, first! :p So I'm not sure what you're talking about.
  6. Darunia18
    Offline

    Darunia18 Staff Member Sectional Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    755
    Plugins:
    2
    Minecraft User:
    Darunia18
    Hmm...ok. I tried installing some of my plugins (which also require files) and they didn't create them, so it didn't work. I'll try it out again and if it still doesn't work, I'll just talk to you about it.
    LDX likes this.
  7. shoghicp
    Offline

    shoghicp Staff Member PocketMine Team

    Joined:
    Aug 22, 2013
    Posts:
    433
    Plugins:
    14
    Minecraft User:
    shoghicp
    Check sourceforge, the binaries are there ;)
  8. sieneis_82
    Offline

    sieneis_82 New Member

    Joined:
    Feb 7, 2014
    Posts:
    11
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    sieneis_82
    Nice!but I have a unjailbraked ipad...
  9. Darunia18
    Offline

    Darunia18 Staff Member Sectional Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    755
    Plugins:
    2
    Minecraft User:
    Darunia18
    The problem with releasing it on iOS is that Apple restricts how much an app developer can actually do. On top of that, to get an app on the iOS app store costs a lot of money, which the PocketMine team would rather use towards further development of PocketMine and hosting the PocketMine site/forums.
  10. BeastBajan15
    Offline

    BeastBajan15 Active Member

    Joined:
    Feb 16, 2014
    Posts:
    42
    Minecraft User:
    ZexyZek
    @shoghicp I been having trouble with PocketMine for Android app, It something to do with my root access.
    So i use "Terminal Emulator" When inupdate to 1.3.12 it wont start, I need the new php. Is there a download and how to install it.
  11. shoghicp
    Offline

    shoghicp Staff Member PocketMine Team

    Joined:
    Aug 22, 2013
    Posts:
    433
    Plugins:
    14
    Minecraft User:
    shoghicp
    You can get it from the sourceforge page. Alternatively, you can install PocketMine-MP for Android. You will find both on the homepage
  12. BeastBajan15
    Offline

    BeastBajan15 Active Member

    Joined:
    Feb 16, 2014
    Posts:
    42
    Minecraft User:
    ZexyZek
    Done. Where do i put it ?
  13. Ken Laurence
    Offline

    Ken Laurence New Member

    Joined:
    Feb 2, 2014
    Posts:
    8
    Minecraft User:
    kenlauescuadro
    Good! Thanks for your reply. I have one more question and its about my server ip. I will create a minecraft banner then i realized that it needs my PM-MP server-ip but i cant use a command showing my server ip. pls help ASAP.

    Thanks.
  14. LDX
    Offline

    LDX Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Posts:
    1,429
    Plugins:
    14
    *facepalm* Can someone please make a tutorial for this? I've been asked this same question 6 times this month.
    Darunia18 likes this.
  15. Ken Laurence
    Offline

    Ken Laurence New Member

    Joined:
    Feb 2, 2014
    Posts:
    8
    Minecraft User:
    kenlauescuadro
    I know now! You can now see your int. and ext. ip in PM-MP! Just type /ipconfig or who have the non-slash PM-MP Server manager is ipconfig. You must run it in cmd.exe, not the PM-MP Server cmd.
    Last edited: Feb 18, 2014
  16. Darunia18
    Offline

    Darunia18 Staff Member Sectional Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    755
    Plugins:
    2
    Minecraft User:
    Darunia18
    You can either do ipconfig in your command prompt or you can just Google "IP" or you can go to whatsmyip.org, or many, many, MANY other ways.
  17. BeastBajan15
    Offline

    BeastBajan15 Active Member

    Joined:
    Feb 16, 2014
    Posts:
    42
    Minecraft User:
    ZexyZek
    Your external ip will be here: http://www.whatsmyip.org
  18. BeastBajan15
    Offline

    BeastBajan15 Active Member

    Joined:
    Feb 16, 2014
    Posts:
    42
    Minecraft User:
    ZexyZek
    The "ipconfig" command promt only shows internal ip not external ;)
  19. Darunia18
    Offline

    Darunia18 Staff Member Sectional Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    755
    Plugins:
    2
    Minecraft User:
    Darunia18
    Ah you're right. Forgot about that XD
  20. LDX
    Offline

    LDX Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Posts:
    1,429
    Plugins:
    14
    You can't. ;)
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Advertisement