Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PocketMine-MP Alpha_1.4dev is available for testing!

Comments in 'PocketMine News' started by shoghicp, Jun 5, 2014.

  1. KABOOOMsnakefang
    Offline

    KABOOOMsnakefang New Member

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    43
    Minecraft User:
    KABOOOMY
    My server ip, but with the port 19133
    Smarticles101 likes this.
  2. args
    Offline

    args New Member

    Joined:
    Jun 14, 2014
    Posts:
    47
    Minecraft User:
    args
    Huh... My IDE seems to only auto complete a couple things in phpStorm... Like if I have a player it gives the options for things like getName or check permissions, but no option for getting their location or inventory or anything else. I can still get the location, but phpStorm has no idea what I'm writing even though it runs =0
  3. 710583
    Offline

    710583 New Member

    Joined:
    Mar 17, 2014
    Posts:
    25
    Minecraft User:
    710583
    is there a server function for pocketmine 1.4 to allow world borders or will that have to be a plugin
  4. jython234
    Offline

    jython234 Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Nov 4, 2013
    Posts:
    324
    Plugins:
    1
    Minecraft User:
    jython234
    A plugin :)
  5. llj070
    Offline

    llj070 New Member

    Joined:
    May 27, 2014
    Posts:
    6
    [NOTICE] A E_NOTICE error happened: "Undefined property: pocketmine\Player::$chunksLoaded" in "phar://E:/PocketMine-MP091 - 1/PocketMine-MP.phar/src/pocketmine/entity/Entity.php" at line 228

    what's wrong ? PocketMine-MP-160.phar win7 64

    And anyting I maked was disapeared ,why ???
    Last edited: Jun 23, 2014
  6. rock2rap
    Offline

    rock2rap New Member

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    48
    Minecraft User:
    Williams
    My Server Stuck! on this around 15 minutes
    Follow on the picture i'm type "/help" is not happen
    Please Help on Pocketmine-MP 1.4 (MCPE 0.9.0 Build 7)
    [​IMG]
  7. UXGuy
    Offline

    UXGuy New Member

    Joined:
    Jun 24, 2014
    Posts:
    2
    Minecraft User:
    UXGuy
    Latest build has me indefinitely falling up through the sky... [See screenshot]

    PocketMine-MP version Alpha_1.4dev-166 「絶好(Zekkou)ケーキ(Cake)」 (Implementing API version 1.0.0 for Minecraft: PE v0.9.0 alpha build 7 protocol version 16)

    Attached Files:

  8. UXGuy
    Offline

    UXGuy New Member

    Joined:
    Jun 24, 2014
    Posts:
    2
    Minecraft User:
    UXGuy
    Try 'help' with no '/'.
  9. RandomCreeper
    Offline

    RandomCreeper New Member

    Joined:
    Jun 24, 2014
    Posts:
    2
    Minecraft User:
    RandomCreeper
    Help, please! I use Pocketmine for android and I get this:

    [PocketMine] Server is starting...
    [PocketMine] Server was started.
    [Server]
    [Server] Warning: require_once(/storage/emulated/0/PocketMine/src/config.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/emulated/0/PocketMine/PocketMine-MP.php on line 24
    [Server]
    [Server] Fatal error: require_once(): Failed opening required '/storage/emulated/0/PocketMine/src/config.php' (include_path='.:') in /storage/emulated/0/PocketMine/PocketMine-MP.php on line 24
    [PocketMine] Server was stopped.

    It would be much appreciated
  10. Smarticles101
    Offline

    Smarticles101 Active Member

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    122
    Minecraft User:
    Smarticles101
    If you read the original post, then you will find that 1.4 alpha dev is unsupported on mobile platforms until the official release.
    RandomCreeper and jython234 like this.
  11. rock2rap
    Offline

    rock2rap New Member

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    48
    Minecraft User:
    Williams
    That's not a happen
    Please help!
    my VPS OS is Windows server 2003 SP2
    or install requirement program?. I installed c++2012
  12. RandomCreeper
    Offline

    RandomCreeper New Member

    Joined:
    Jun 24, 2014
    Posts:
    2
    Minecraft User:
    RandomCreeper
    I must have missed that, thanks.
  13. Asam Munye
    Offline

    Asam Munye New Member

    Joined:
    Oct 17, 2013
    Posts:
    40
    Hello I have a ???????????? S

    1. will you be able to use your old map in your new server or your gonna have to restart your map???
    2.will minecarts, rails, mobs, other stuff that don't work on 1.3.x?
    3.because of bigger worlds will the server crash often and lag?

    Thank you for looking and answering
  14. swagboy47
    Offline

    swagboy47 Active Member

    Joined:
    Jun 10, 2014
    Posts:
    445
    Minecraft User:
    swagking
    1.yes
    2.yes
    3.no
    Asam Munye likes this.
  15. swagboy47
    Offline

    swagboy47 Active Member

    Joined:
    Jun 10, 2014
    Posts:
    445
    Minecraft User:
    swagking
    for numer 3 . let me tell you how it works . it depends on your view distense it well generate chunks the lower your view distense is the easier it well be for your console so less lag even if your view distance is high it well steel be no lag.
    Smarticles101 likes this.
  16. Smarticles101
    Offline

    Smarticles101 Active Member

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    122
    Minecraft User:
    Smarticles101
    Said it better than I could have (I think)
    swagboy47 likes this.
  17. swagboy47
    Offline

    swagboy47 Active Member

    Joined:
    Jun 10, 2014
    Posts:
    445
    Minecraft User:
    swagking
    thank you :)
    Asam Munye likes this.
  18. Smarticles101
    Offline

    Smarticles101 Active Member

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    122
    Minecraft User:
    Smarticles101
    Lol no problem ;)
    Asam Munye likes this.
  19. Smarticles101
    Offline

    Smarticles101 Active Member

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Posts:
    122
    Minecraft User:
    Smarticles101
    I feel really smart... I just reset my tablet and now my Google account won't connect :p oh well I guess that's what I deserve for not making a nandroid backup.:confused:
  20. Glutincel
    Offline

    Glutincel New Member

    Joined:
    Jun 26, 2014
    Posts:
    3
    Minecraft User:
    Glutincel123
    Ldx how can i download simpleauth without 1.4 (using Android)
    Pls help

Share This Page

Advertisement