Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Release PocketMine-MP Alpha_1.4dev-599 beta8 is now available!

Comments in 'PocketMine News' started by shoghicp, Sep 22, 2014.

  1. Cannonb4ll
    Offline

    Cannonb4ll New Member

    Joined:
    Sep 29, 2014
    Posts:
    4
    Minecraft User:
    Cannonb4ll
    So whats the procedure to fix this eventually?
  2. linuzo
    Offline

    linuzo Active Member

    Joined:
    May 11, 2014
    Posts:
    54
    Minecraft User:
    LINUZO
    Switch your distro to Ubuntu perhaps?? ;-) still Debian based... I'm gonna backup and redeploy tomorrow morning...
  3. LDX
    Offline

    LDX Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Posts:
    1,434
    Plugins:
    14
    @shoghicp, when is this going to be fixed? This was with 0 players online, and 0 players online since the last restart.

    host.png
    Pocketart, loginphp and linuzo like this.
  4. linuzo
    Offline

    linuzo Active Member

    Joined:
    May 11, 2014
    Posts:
    54
    Minecraft User:
    LINUZO
    Yeah my server was crashing once a day from out of memory errors...
  5. uncarebear
    Offline

    uncarebear New Member

    Joined:
    Sep 27, 2014
    Posts:
    2
    Minecraft User:
    dirlyn
    While I signed up to complain that despite XP no longer being supported my microsoft, some of still use this very stable version of windows (personally, since xp... all versions of windows after have been more user friendly, less admin friendly, so i never upgraded my windows due to the fact it works for me) .....

    That said... I resigned myself to the fact it won't work for XP anymore, so i grabbed my laptop and installed pocketmine. It sets up and runs fine, but I am unable to log into my server from my android... it shows i am logged in on the server screen, but it hangs on loading the world on my device. If there is any more info i can provide, please ask as i dont know what you might need to know to help. New here, but hopefully will be around for awhile... i love minecraft as do my kids and it would be great to be able to play together. thanks

    Edited to add: I used to be very tech savvy in my younger days.... but things advance at such a fast pace its tough for us older folks to keep up with everything. I found out my problem was being caused by a version conflict. Now I have to try to find compatible versions that will speak properly to each other. Any timeline for a 0.9.5 pocketmine build, beta or other? I'm getting this error "
    logged out due to Incorrect protocol #18" and as far as i can determine, its because i'm running 0.9.5 on my phone, whereas the beta runs 0.9.0 (although to be fair, i removed 0.9.5 and ran 0.9.0 on my phone and had this same error occurring) I feel like such a tech noob... and yet i remember writing HTML code by hand when webpages were first being placed online and personal pages had to be hosted by someone else, like angelfire... lol don't get old... it isn't worth it when the kids become smarter than you.
    Last edited: Sep 30, 2014
    LDX likes this.
  6. Cannonb4ll
    Offline

    Cannonb4ll New Member

    Joined:
    Sep 29, 2014
    Posts:
    4
    Minecraft User:
    Cannonb4ll
    My Distro is running Ubuntu.
    And my errors are still:

    Fatal error: Uncaught exception 'RuntimeException' with message 'pthreads detected an attempt to connect to a Threaded which has already been destroyed' in pocketmine/PocketMine-MP.phar/src/raklib/server/RakLibServer.php:135
  7. Pocketart
    Offline

    Pocketart Active Member

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Posts:
    55
    Minecraft User:
    Pocketart
    I think its about time for another beta to be released
    uncarebear likes this.
  8. Matthew1
    Offline

    Matthew1 New Member

    Joined:
    Oct 1, 2014
    Posts:
    1
    Minecraft User:
    politisman3
    Plz help me how to use it i download it and then???
  9. linuzo
    Offline

    linuzo Active Member

    Joined:
    May 11, 2014
    Posts:
    54
    Minecraft User:
    LINUZO
    I went to Ubuntu Server 14 now it works for me doesn't need to compile because there are binaries for it.
  10. shoghicp
    Offline

    shoghicp Staff Member PocketMine Team

    Joined:
    Aug 22, 2013
    Posts:
    436
    Plugins:
    14
    Minecraft User:
    shoghicp
    You will be able to run the latest development build without having the "pthreads detected an attempt to connect to a Threaded which has already been destroyed" Exception
    LDX likes this.
  11. WillotheBlessed
    Offline

    WillotheBlessed Active Member

    Joined:
    Sep 17, 2014
    Posts:
    69
    Minecraft User:
    will
    I heard a tweet that said build #650 fixed loading issues. So I loaded up my map and flew around and noticed that there are still loading issues. Chunks get stuck and don't load if you fly to them quickly.

    So what did this fix?
    LDX likes this.
  12. Sanderluc
    Offline

    Sanderluc New Member

    Joined:
    Oct 6, 2014
    Posts:
    2
    Minecraft User:
    powerdrainer
    How to fix this error on beta 9? Unable to load dynamic library ./php_curl.dll
    WillotheBlessed and LDX like this.
  13. WillotheBlessed
    Offline

    WillotheBlessed Active Member

    Joined:
    Sep 17, 2014
    Posts:
    69
    Minecraft User:
    will
    I'm having this issue as well on the Windows Installer 32
  14. Jabaware
    Offline

    Jabaware New Member

    Joined:
    Oct 7, 2014
    Posts:
    2
    Is mobs already?
    loginphp and LDX like this.
  15. LDX
    Offline

    LDX Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Posts:
    1,434
    Plugins:
    14
    You can spawn zombies and villagers, but they don't move yet.
    loginphp and Jabaware like this.
  16. Jabaware
    Offline

    Jabaware New Member

    Joined:
    Oct 7, 2014
    Posts:
    2
    Ok tnx :) I'm just waiting for it to be implemented :)

    Hello where to put the phar file?
    Last edited: Oct 7, 2014
    LDX likes this.
  17. Winner90
    Offline

    Winner90 New Member

    Joined:
    Oct 6, 2014
    Posts:
    8
    Minecraft User:
    Winner90
    There is a bug. It's when I was holding a block of wood planks in creative mode then I switched to fists but I tried to punch my brother when a wood plank was placed on the ground. I was then shocked to see this.
    Please fix this.
    Thank you.
    LDX likes this.
  18. LDX
    Offline

    LDX Notable Member Plugin Developer

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Posts:
    1,434
    Plugins:
    14
    Found this in the beta9 changelog:
    Code:
    Fixed PlayerChatEvent::setRecipients() being useless
    I knew I was using that right!!
  19. linuzo
    Offline

    linuzo Active Member

    Joined:
    May 11, 2014
    Posts:
    54
    Minecraft User:
    LINUZO
    Why when running the new updates with SimpleAuth 1.5 and xPermissions 1.3.0 (i have other plugins as well will list them below) that I am unable to get permission for players for the login and register command until I reload the server??

    Plugins:
    ArmorSpawn v2.0, essentialsTP v1.0.4, xPermissions v1.3.0, AntiBuild v1.5.0, PeacefulSpawn v2.4, iProtector v1.2, MoreCommands v1.0.1, SimpleAuth v1.5.0, DevTools v1.9.0, AdvancedKits v1.1

    Then it only works for a few minutes then must reload the server to get the permissions back again..

    groups.yml:
    ---
    Default:
    alias: d
    prefix: '[Player]'
    suffix: ""
    default-group: true
    inheritance: []
    worlds:
    plots:
    permissions:
    - pocketmine.broadcast.user
    - pocketmine.command.help
    - pocketmine.command.list
    - pocketmine.command.me
    - pocketmine.command.tell
    - pocketmine.command.version
    - xperms.info
    - xperms.build
    - votereward.vote
    - simpleauth.command
    - essentialstp.command
  20. Xenturio
    Offline

    Xenturio Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2014
    Posts:
    333
    Minecraft User:
    Xenturio
    try this

    - simpleauth.command.login
    - simpleauth.command.register

    have same problem but after i added the lines it was ok

Share This Page

Advertisement